ANNONSERTE

Ledige stillinger

Interessert i å høre om flere muligheter? 

Vi har til enhver tid flere stillinger tilgjengelig enn de du kan søke på her. Fra vår kandidatregistrering kontakter vi fortløpende aktuelle kandidater til ledige stillinger. Mange av disse stillingene blir ikke annonsert. Registrer deg enkelt ved å laste opp din CV.

 

 

Stillingsoversikt


Ønsker du en plass i økonomiavdelingen til en solid aktør innen næringseiendom? På grunn av vekst og endringer i organisasjonen er det nå behov for en erfaren regnskapsressurs hos Malling & Co Forvaltning AS. Som senior regnskapsmedarbeider vil du bli en del av en stor og profesjonell økonomiavdeling, og få mange flotte kolleger med mye fagkunnskap. Du vil få en viktig rolle i organisasjonen der ditt bidrag utgjør en forskjell, og du vil oppleve gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. 

Job Features

Job CategoryØk/regnskap/finans

Ønsker du en plass i økonomiavdelingen til en solid aktør innen næringseiendom? På grunn av vekst og endringer i organisasjonen er det nå behov for en erfaren regnskapsressurs hos Malling &...

For kunde i kraftig vekst ser vi etter deg som ønsker å jobbe som teamleder i fremtidens regnskapsavdeling, med fokus på automatisering og digitalisering. Du vil bli en del av en moderne regnskapsavdeling med dyktige og engasjerte medarbeidere. Vi tror stillingen vil passe for deg som har jobbet noen år med regnskap i en større regnskapsavdeling og som har lyst til å utvikle deg videre som mellomleder. Som teamleder vil du ha ansvar for å lede, utvikle og motivere medarbeidere i teamet. Stillingen rapporterer til regnskapssjef.

Job Features

Job CategoryØk/regnskap/finans

For kunde i kraftig vekst ser vi etter deg som ønsker å jobbe som teamleder i fremtidens regnskapsavdeling, med fokus på automatisering og digitalisering. Du vil bli en del av en moderne regnskapsa...