Ledige stillinger

Stillingsoversikt


Vi opplever etterspørsel fra våre kunder, etter kandidater med solid kompetanse innen lønn. Er du rutinert i lønnsfaget og kan jobbe selvstendig? I så fall er du en meget attraktiv kandidat som Businesspeople Rekruttering ønsker å komme i kontakt med. 

LES MER

Proaktiv og fremtidsorientert controller søkes regnskaps- og økonomisk rådgivningsforetak innen eiendom. Vår oppdragsgiver er et autorisert regnskapsbyrå spesialisert innen næringseiendom og er del av et større konsern. De holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo. 

LES MER

På vegne av vår oppdragsgiver innenfor olje og gass, søker vi kandidater med kompetanse innen costcontrolling. Oppdraget har snarlig oppstart og varighet på et drøyt år.

LES MER

Bedriftsavdelingen i DN jobber mot norsk næringsliv og tilbyr skreddersydde nyhetstjenester for bedrifter. Nå søker vi en strategisk rådgiver som vil være med på vinnerlaget! Du må tørre å utfordre kunden med tydelig kommunikasjon og gjennomslagskraft. 

LES MER

For kunde i kraftig vekst ser vi etter deg som ønsker å jobbe i fremtidens regnskapsavdeling med fokus på automatisering og digitalisering. Du vil bli en del av en moderne regnskapsavdeling med dyktige og engasjerte medarbeidere.

LES MER

Er du en autorisert regnskapsfører som ønsker nye utfordringer? For kunde innen regnskapsrådgivning søker vi deg som har lyst til å være med på å bygge opp et nytt regnskapsbyrå. Du vil få ansvar for din egen kundeportefølje med eksisterende kunder.

LES MER

Er du helt sjef på månedsavslutninger og årsoppgjør? Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har solid operativ erfaring innenfor nevnte oppgaver og ansvarsområder. Du er trygg i faget ditt, selvgående og opptatt av å levere kvalitet til avtalt tid. 

LES MER