ANNONSERTE

Ledige stillinger

Interessert i å høre om flere muligheter? 

Vi har til enhver tid flere stillinger tilgjengelig enn de du kan søke på her. Fra vår kandidatregistrering kontakter vi fortløpende aktuelle kandidater til ledige stillinger. Mange av disse stillingene blir ikke annonsert. Registrer deg enkelt ved å laste opp din CV.

 

 

Stillingsoversikt


Dagens Næringsliv søker Strategisk rådgiver – SMB Bedriftsavdelingen i DN jobber mot norsk næringsliv og tilbyr skreddersydde nyhetstjenester for bedrifter. Nå søker vi en strategisk rådgiver som vil være med på vinnerlaget! Du må tørre å utfordre kunden med tydelig kommunikasjon og gjennomslagskraft. I stillingen jobber du systematisk mot SMB-bedrifter med salg av skreddersydde abonnementsløsninger. 

LES MER

Fast
Asker
Posted 2 weeks ago

20% stilling som regnskapsansvarlig i Nesøya Idrettslag. Nesøya Idrettslag har ca. 1300 medlemmer og holder til på Nesøya Idrettsanlegg. Vi har en fast stab på ca 10 personer, i tillegg til timebetalte trenere, og felles kontorfasiliteter i klubbhuset. 

LES MER

På vegne av Norian søker vi etter deg som er superbruker på Xledger og som har erfaring med å implementere nye kunder i Xledger. Du har økonomifaglig bakgrunn og har utviklet en spisskompetanse innen system, og effektivisering av arbeidsprosesser. Du vil bli del av et godt tverrfaglig miljø som vektlegger høy kvalitet og kunnskapsdeling, og […]

LES MER

For kunde i Oslo sentrum ser vi etter deg som er ledig nå og har erfaring med regnskap i Agresso.

LES MER

Vi opplever etterspørsel fra våre kunder, etter kandidater med solid kompetanse innen lønn. Er du rutinert i lønnsfaget og kan jobbe selvstendig? I så fall er du en meget attraktiv kandidat som Businesspeople Rekruttering ønsker å komme i kontakt med. 

LES MER

Proaktiv og fremtidsorientert controller søkes regnskaps- og økonomisk rådgivningsforetak innen eiendom. Vår oppdragsgiver er et autorisert regnskapsbyrå spesialisert innen næringseiendom og er del av et større konsern. De holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo. 

LES MER