Stillingsoversikt

Are you an experienced administrator looking for the opportunity to support the leaders in an international company? BW Offshore is currently looking for a professional and service minded Administration Assistant. You will be working with different departments at all levels of the company, with a focus on the management group.

LES MER

Fast
Fulltid
Posted 2 uker ago

Vi søker en Autorisert regnskapsfører med god forretningsforståelse og interesse for ny teknologi. Du har god kjennskap til ERP-systemer og har solid erfaring fra regnskapsfaget og trives med å finne gode løsninger for kundene. Stillingen kan på sikt utvikles til en teamleder-rolle og det er derfor ønskelig med erfaring fra dette. 

LES MER

Fast
Fulltid
Posted 3 uker ago

Vingmed søker Produktspesialist til avansert medisinteknisk utstyr. For deg med helsefaglig bakgrunn finnes det mange spennende retninger å velge. Har du erfaring med medisinteknisk utstyr? Eller ønsker du ny erfaring på dette området? 

LES MER

LMC-Gruppen i Asker søker en system- og support ingeniør innenfor IP video og videosystemer!

LES MER

På vegne av vår oppdragsgiver søker vi etter en fremtidsrettet regnskapsmedarbeider til et års vikariat. Arbeidssted vil være på Skøyen, og det er ønskelig med snarlig oppstart.

LES MER

UiO søker en engasjert og utviklingsrettet avdelingsleder prosjektøkonomi. Vi ser etter en økonom med interesse for/erfaring fra personalledelse, og god økonomi- og regnskapsforståelse. Du er opptatt av utvikling av medarbeidere og har gode resultater innen økonomistyring og -rådgivning. Du er løsningsorientert og samarbeider godt med andre og bidrar gjennom ledelse til et entusiastisk og dyktig […]

LES MER

Har du erfaring fra økonomi eller revisjon? Vi har flere spennende oppdrag for deg som har god regnskapsforståelse og kan starte på kort varsel.

LES MER

LMC-Gruppen er inne i en spennende utviklingsfase og skal styrke sitt salgsapparat med henholdsvis én KEY ACCOUNT MANAGER og én KEY ACCOUNT KRAFT. 

LES MER

Fast
Fulltid
Posted 1 måned ago

Vil du jobbe med salg og forretningsutvikling i et internasjonalt selskap? Er du rå på salg og relasjonsbygging?  Hensikten med stillingen er å drive salg, bygge relasjoner og øke lønnsomheten på nye og eksisterende kunder. Vår Key Account Manager Direct Sales skal identifisere nye forretningsmuligheter basert på kunnskap om kunder, markeder, produkt og service. Du […]

LES MER

Har du erfaring med rekruttering internasjonalt? For vår oppdragsgiver i Oslo sentrum, ser vi etter deg som er ledig nå og har bred erfaring som rekrutterer fra internasjonal virksomhet.  Arbeidsoppgaver: Rådgivning og støtte til ledere i rekrutteringsfaglige spørsmål Bistå ledere med jobbanalyse, utforming av utlysningstekst Screening/shortlisting Intervjuer Referansesjekk Veiledning og rådgivning i hele rekrutteringsprosessen Deltakelse […]

LES MER