DIN PROFESJONELLE BEMANNING- OG REKRUTTERINGSPARTNER

Vår historie

Vi har siden 1989, sammen med vårt søsterselskap Vikarpartner, vært totalleverandør av bemannings- og rekrutteringstjenester på medarbeider-, leder-, og spesialistnivå. I 2024 ønsker vi å videreføre dette under det felles merkenavnet Businesspeople Bemanning & Rekruttering.

Businesspeople Bemanning & Rekruttering etterstreber å levere et godt og effektivt resultat uten at dette skal gå på bekostning av kvalitet. Vi skreddersyr etter behov og tilbyr fleksible prosesser. Vi er en gjeng med dedikerte og entusiastiske rådgivere som setter vår ære i leveranse av kandidater uavhengig om det er til midlertidige stillinger med kort eller lang varighet, eller rekrutteringer til faste stillinger. Vi er stolte av vår solide kundeportefølje hvor enkelte kunder og kontaktpersoner har fulgt oss i tiår.  

Hvert år hjelper vi hundrevis av mennesker med å finne ny jobb, og etter 35 år i bransjen har vi et stort nettverk av kvalifiserte og kompetente talenter. Ved valg av kandidater og gjennomføring av prosess er vi opptatt av kvalitet i alle ledd.  

Kvalitet i alle ledd

Flere av våre ansatte har dokumentert kompetanse i henhold til Det Norske Veritas (DNV) standard for sertifisering av rekrutteringspersonell, noe som gjør at du kan føle deg trygg på at vi vil levere kvalitet i våre prosesser. Vi tilbyr anerkjente personlighet- og evnetester levert av Aon. Våre økonomi og regnskapskandidater kvalitetssikres gjennom våre ferdighetstester fra Xpectum.

 

Våre verdier

Vi er personlige ved å oppriktig bry oss om å bli godt kjent med våre kunder, kandidater og kollegaer – samt være åpne, lyttende, tillitsskapende og empatiske. Vi er entusiastiske ved å være genuint engasjerte. Vi byr på oss selv og har det gøy på jobb! Vi er profesjonelle ved å være opptatt av kvalitet i alle ledd, og å gå foran som et godt eksempel.

Businesspeople Bemanning & Rekruttering er samarbeidspartneren for deg som verdsetter personlig service og rådgivning.