Om Oss

Vår kunnskap og kompetanse er din trygghet

Businesspeople tilbyr rekruttering og bemanning av stillinger på leder-, mellomleder- og spesialistnivå innen økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring, administrasjon, og HR og personal. Gjennom Vikarpartner har vi vært totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989. Da rekruttering og bemanning til stillinger på høyere nivå er blitt en vesentlig del av vår virksomhet, har vi valgt å operere denne delen av selskapet under Businesspeople.

Gjennom omfattende analyse, research og profesjonelle nettverk knytter vi kontakt med kandidater som ikke ville vært tilgjengelig ved annonsert rekruttering.

Våre tjenester

Rekruttering – Businesspeople skreddersyr prosessen til ditt behov, uavhengig av om behovet er executive search, seleksjon av søkere eller en kombinasjon av search og seleksjon.

Delprosesser/testing/sluttvurdering – Noen ganger er det trygt å få med seg en ekspert i sluttvurderingen av en rekrutteringsprosess. Vi hjelper deg der behovet dukker opp.

Search – Vi skaper kontakt med kandidater som ikke ville vært tilgjengelig ved annonsert rekruttering.

Utleie av spesialister – Vi tilbyr utleie av spesialister til tidsbestemte oppdrag og midlertidige stillinger.

Management for hire -Behovet for fagpersoner oppstår ofte brått og uventet. Vi har et stort nettverk og kan bistå med interimledere, som i tillegg til kompetanse og erfaring, innehar en stor grad av situasjonsbetinget tilpasningsevne.

Kvalitet i alle ledd

Flere av våre ansatte har dokumentert kompetanse i henhold til Det Norske Veritas’ standard for sertifisering av rekrutteringspersonell, noe som gjør at du kan føle deg trygg på at vi vil levere kvalitet i våre prosesser. Vi tilbyr personlighet- og evnetester levert av Cut-e. Cut-e er godkjent av Det norske Veritas. Gjennom ferdighetstester levert av xpectum kvalitetssikrer vi alle regnskapskandidater. 

Våre verdier

Personlig – Vi er personlige ved å oppriktig bry oss og bli godt kjent med både hverandre, våre kunder og kandidater – samt være åpne, lyttende, tillitsskapende og inkluderende.

Entusiastisk – Vi er entusiastiske ved å være genuint engasjerte i både hverandre, våre kunder og kandidater – samt være positive, by på oss selv og ha det gøy på jobb.

Profesjonell – Vi er profesjonelle ved å vise respekt og forståelse for hverandre, våre kunder og kandidater – samt være faglig kompetente, fremoverlente og kvalitetsbevisste.

Businesspeople er selskapet for deg som verdsetter personlig service og rådgivning. La oss fortelle deg hvordan vi best kan bistå deg i din neste ansettelse.