DIN PROFESJONELLE REKRUTTERINGSPARTNER

Våre tjenester

Businesspeople tilbyr rekruttering og bemanning av stillinger på leder,- mellomleder,- og spesialistnivå innen økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring, administrasjon, og HR og personal. Gjennom Vikarpartner har vi vært totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989, og sammen er vi i dag totalleverandør av bemanning og rekrutteringstjenester. Vi er kompromissløse i valg av kandidater. Rett kompetanse og riktig personlighet er forutsetningen for en vellykket rekruttering. 

Våre tjenester

Rekruttering

Businesspeople skreddersyr prosessen til ditt behov, uavhengig av om behovet er search, seleksjon av søkere eller en kombinasjon av search og seleksjon.

 

Delprosesser/testing

Noen ganger er det trygt å få med seg en ekspert i for eksempel sluttvurderingen av en rekrutteringsprosess. Vi hjelper deg der behovet dukker opp.

Search

Visste du at 90% av alle arbeidstakere er interessert i å høre om nye karrieremuligheter, selv om bare en tredjedel av dem er aktive jobbsøkere? Vi knytter kontakt med kandidater som ikke ville vært tilgjengelige ved annonsert rekruttering.

Utleie av spesialister

Vi tilbyr utleie av spesialister til tidsbestemte oppdrag og midlertidige stillinger.

Karriererådgivning

For bedrifter som ønsker å gi ansatte et tilbud i forbindelse med nedbemanning eller omstrukturering, tilbyr vi personlig én til én rådgivning til den enkelte. Her får den ansatte en fast rådgiver som vil følge den enkelte helt frem til de igjen er i jobb.

Kvalitet i alle ledd

Flere av våre ansatte har dokumentert kompetanse i henhold til Det Norske Veritas standard for sertifisering av rekrutteringspersonell, noe som gjør at du kan føle deg trygg på at vi vil levere kvalitet i våre prosesser. Vi tilbyr personlighet- og evnetester levert av Aon. Aon er godkjent av Det norske Veritas. Gjennom ferdighetstester levert av Xpectum kvalitetssikrer vi alle regnskapskandidater.

Våre verdier

Vi er personlige ved å oppriktig bry oss om å bli godt kjent med både hverandre, våre kunder og kandidater – samt være åpne, lyttende, tillitsskapende og inkluderende. Vi er entusiastiske ved å være genuint engasjerte, både i hverandre, i våre kunder og kandidater. Vi byr på oss selv og har det gøy på jobb! Vi er profesjonelle ved å vise respekt og forståelse for hverandre, våre kunder og kandidater. Vi er faglig kompetente, fremoverlente og kvalitetsbevisste. 

Businesspeople er selskapet for deg som verdsetter personlig service og rådgivning. 

La oss fortelle deg hvordan vi best kan bistå deg i din neste ansettelse.