Da var mitt internship i Businesspeople over. 2 måneder som har gått ekstremt fort, men har samtidig bidratt til læring og erfaring. Jeg har fått innsikt i en bransje jeg kjente svært lite til fra før, og følt meg som en del av et åpent, inkluderende, og varmt arbeidsmiljø fra første sekund. Nå er det tilbake på skolebenken for å fullføre mastergraden.

Bygget CV og nettverk

Som student ønsket jeg å tilegne meg gylden erfaring samtidig som jeg fikk mulighet til å bygge CV. Selv om jeg har en relevant deltidsstilling ved siden av studiet [Les mer om det her], ønsket jeg å få erfaring fra og innsikt i en bransje jeg hadde lite kjennskap til. Businesspeople Rekruttering ga meg en ypperlig mulighet til nettopp dette; bygge CV og knytte nettverk.

Så hva har jeg gjort?

Gjennom disse ukene har jeg fått tatt del i varierte arbeidsoppgaver. Prosjektet jeg var tiltenkt var å lage en kommunikasjonsplan rettet mot spesifikke målgrupper og personas. Her fikk jeg stor frihet til å gjennomføre prosjektet med egne ideer og tanker, kombinert med et jevnt samarbeid med daglig leder Erik og markedsansvarlig Marianne. Jeg har også produsert innhold og gjennomført både interne og eksterne analyser.

Hva har jeg lært?

Først og fremst har jeg lært at 2 måneder går utrolig fort når man gleder seg til å gå på jobb. Det enorme samholdet og gode arbeidsmiljøet i Businesspeople Rekruttering har bidratt til både trivsel og læring. Jeg har fått god innsikt i ulike programmer jeg ikke hadde kjennskap til fra før, som Google Analytics og InDesign. I tillegg har jeg fått muligheten til å bli sertifisert i Inbound Marketing. Rådgiverne har gitt meg nyttige og viktige tips når det kommer til både CV, søknad, LinkedIn og den generelle søknadsprosessen. Personlig har jeg lært at jeg liker å tenke strategisk og analytisk for å nå et mål.

Jeg vil takke alle i Businesspeople Rekruttering for at de tok meg imot med åpne armer fra dag én. Tiden min her har vært lærerik og gitt med erfaringer jeg absolutt kommer til å dra nytte av i fremtiden!

Gjesteblogger:

Martin Dunseth, BI mastergrad internship | Digital markedsføring, Businesspeople Rekruttering

Martin er nå tilbake på BI for å avslutte sin mastergrad i Strategic Marketing Management (MSc).

Vi vil takke Martin for hans enormt gode innsats, for kreative og strategiske idéer, og ikke minst for hvordan han har bidratt i det sosiale miljøet!