Ledige stillinger

Er du på utkikk etter ledige stillinger? Vi hjelper deg med å finne drømmejobben. 

Dersom du har bladd deg gjennom utallige ledige stillinger, men kanskje ikke funnet noen som ser ut til å matche dine behov og kvalifikasjoner, kan vi i Businesspeople hjelpe deg. Vi er en rekrutterings- og bemanningspartner for kunder i bransjer som:

  • Lønn og regnskap
  • Økonomi
  • Salg og markedsføring
  • Administrasjon
  • HR og personal

Har du erfaring fra, eller er utdannet innenfor, en av disse bransjene kan det være vi har ledige stillinger for deg. Vi er alltid på utkikk etter gode og aktuelle kandidater. 

Les videre for å lære mer om hvordan du kan finne ledige stillinger, og om hvordan vi i Businesspeople kan hjelpe deg.

Søk på flere stillinger

Å sende ut en søknad på kun én ledig stilling vil sjeldent være nok, og de aller fleste må gjerne søke flere stillinger før de får intervju hos noen. Konkurransen kan være tøff, og det kan være vanskelig å vite hva det er du må gjøre for at akkurat din søknad skal bli plukket ut. I noen tilfeller kan det gjerne være timing og tilfeldigheter som gjør at akkurat du blir plukket ut – eller ikke blir plukket ut. 

I tillegg bør du tenke på at arbeidsgiveren ønsker å se deg og hvorfor du ønsker å jobbe hos dem. Derfor bør du ikke sende ut en standard CV og søknad til alle, men heller tilpasse den slik at arbeidsgiveren ser at den er rettet mot dem. Her kan det være enkle ting som skal til, som å liste relevant erfaring først, fortelle om nøkkelkvalifikasjoner som er aktuelle for jobben samt tenke på språk.

Send ut en åpen søknad

Mange bedrifter kan ha ledige stillinger, men lyser ikke ut, da de heller satser på nettverk. Andre bedrifter er kanskje ikke klar over at de har behov for en ansatt til før noen minner dem på det. Denne personen kan gjerne være deg – derfor anbefaler vi deg å sende en åpen søknad til bedriften du ønsker å jobbe for. 

En åpen søknad skal være åpen, men den skal likevel være tilpasset til den eller de stillingene du passer til. Vær kreativ og personlig, og fortell hvorfor du passer inn i bedriften. Et godt tips kan være å se etter eldre stillingsutlysninger for å se hva slags kvalifikasjoner de har sett etter tidligere. Du kan også høre med venner og bekjente i samme bransje, eller oppsøke bedriften du ønsker å jobbe for via telefon eller personlig oppmøte. 

Registrer en CV på nett

For at du enkelt skal bli oppdaget av potensielle arbeidsgivere, kan det være viktig å registrere CV-en din på nett slik at du blir synlig. På denne måten kan de enkelt nå ut til deg.  

Du kan søke etter ledige stillinger på våre nettsider, gjennom vår jobbsøkerportal, eller ta kontakt med oss direkte. 

Vi bruker vår jobbsøkerportal for å finne kandidater til ulike ledige stillinger, og dersom din profil og CV passer det vi ser etter, tar vi raskt kontakt med deg. Vi bemanner og rekrutterer til leder- og mellomlederstillinger, midlertidige og vikariatstillinger, og til faste stillinger. 

Les mer: Registrere CV

Hva kan vi hjelpe deg med?

Er du på utkikk etter ledige stillinger og lurer på hva et rekrutterings- og bemanningsbyrå kan gjøre for deg? 

Vi finner en passende kandidat til kundene våre gjennom en omfattende og grundig analyse, ofte basert på diverse tester samt et besøk hos kunden i forkant. Vi ønsker alltid å finne kandidater for kundene våre som er en god match, uavhengig om det er en lederstilling, et vikariat eller andre typer stillinger. For deg betyr dette at vi vil finne en arbeidsplass du kommer til å trives på, hvor du blir godt mottatt, og som du vil bli motivert av. Vi ønsker å gi deg utfordringer som møter dine behov. 

Vi finner ofte kandidater gjennom vårt profesjonelle nettverk istedenfor gjennom vanlig stillingsutlysninger. Derfor ser vi alltid etter kandidater som kan utvide nettverket vårt. Ønsker du å søke på ledige stillinger samt bli en del av vårt profesjonelle nettverk, er du alltid velkommen til å registrere deg i vår jobbsøkerportal

Ved å la et rekrutterings- og bemanningsbyrå hjelpe deg med å finne ledige stillinger, vil du kunne være i trygge hender og ha en samarbeidspartner gjennom hele prosessen. Vi vil fungere som rådgivere, og sammen kan vi finne den rette ledige stillingen for deg. En slik prosess kan føre til at du lærer mye om deg selv, og du vil selvfølgelig også lære hva du kan gjøre for kundene våre.  

Hva gjør vi?

Vi i Businesspeople kan styre hele rekrutteringsprosessen til en kunde eller kun være med i deler av den. Dette betyr at vi kan utføre ulike tester samt være en del av beslutningsprosessen, eller finne kandidater og følge prosessen fra begynnelsen til slutt.

Vi er kvalifiserte til å gjennomføre lederrekrutteringer, noe som skyldes vårt profesjonelle nettverk og lange erfaring. Vi kan også finne fagpersoner der et behov for noen har oppstått brått, eller finne kandidater til midlertidige og faste stillinger. 

Uavhengig om du er på jakt etter en midlertidig eller fast stilling, kan vi hjelpe deg. 

Les mer: NHO – Bemanning og Rekruttering

Å finne gode kandidater med nøkkelkvalifikasjoner som passer behovene til kundene våre er essensielt for at vi skal lykkes med rekruttering og bemanning til ledige stillinger. Dette gjør vi ved å ta vare på både kunde og kandidat, og vi sørger alltid for å gi personlig service og rådgivning. Dette innebærer at vi alltid er inkluderende og lyttende. Er du en jobbsøker på utkikk etter ledige stillinger, kan vi være selskapet for deg.  

Vil du vite mer om oss, eller har du andre spørsmål? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat. 

Se gjerne også etter ledige stillinger her

Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt oss

Nyttig informasjon