Lederrekruttering
Har din bedrift behov for lederrekruttering? La Businesspeople gjøre jobben for deg!

Å rekruttere en ny leder kan være svært krevende, og kanskje noe av det viktigste en bedrift gjør. En leder skal lede bedriften eller sin avdeling i riktig retning, og rekrutteringsprosessen krever derfor grundig research for å finne aktuelle nøkkelpersoner.

Slik kan vi hjelpe med lederrekruttering

Businesspeople er en del av rekrutterings- og bemanningsselskapet Vikarpartner, som har eksistert siden 1989. Det vil si at vi har mange år med gode erfaringer. Vi er selskapet for deg som verdsetter personlig service og rådgivning, og finner aktuelle kandidater gjennom omfattende analyse, grundig research og profesjonelle nettverk. 

Vi tilbyr tjenester som lederrekruttering og search (ofte kalt headhunting), skreddersydd rekruttering, utleie av spesialister for midlertidig ansettelse og prosjektstillinger, management for hire samt at vi kan være en del av ansettelsesprosessen. Det vil si at vi kan bistå i delprosesser, testing, og/eller i sluttvurderinger. 

Ved å bruke Businesspeople kan vi knytte kontakt med kandidater du vanligvis ikke ville ha fått kontakt med gjennom annonsert rekruttering, og dette er en av mange grunner til at vi kan være en god ressurs i lederrekrutteringsprosessen. Vi knytter kontakt gjennom nettverk og direkte med aktuelle kandidater. 

Våre tjenester 

Skal du i gang med lederrekruttering kan det derfor være nyttig å benytte deg av våre tjenester. Vi tilbyr rekruttering og bemanning av stillinger til leder, mellomleder og spesialistnivå innenfor disse bransjene:

  • Lønn og regnskap
  • Økonomi
  • Salg og markedsføring
  • Administrasjon
  • HR og personal

Ved å la et rekrutteringsfirma bistå med din ansettelsesprosess vil du spare tid, og få en lederrekruttering med høyt fokus på å finne de riktige nøkkelpersonene. Dette gjør vi gjennom en nøye og omfattende prosess kombinert med lang erfaring. Vi legger stor vekt på personlig service og rådgivning, og vi ønsker å finne kandidater som vil fungere i ditt arbeidsmiljø. 

Vi kan fungere som et ledd i prosessen eller vi kan ta over hele rekrutteringen. Vi kan også tilby testing samt være en del av en sluttvurdering. 

I tillegg til at vi aktivt tar kontakt med aktuelle kandidater, har vi også en jobbportal der jobbsøkere kan registrere CV-en sin og finne ledige stillinger. Herfra kan aktuelle kandidater også søke på en stilling selv dersom de finner stillingen interessant. 

Derfor kan det lønne seg å bruke Businesspeople

Vi mener at rekruttering er en tillitssak. Velger du oss, vil vi vise deg at vi er tilliten verdig. Dette innebærer at vi gjør alt vi kan for å finne den rette lederkandidaten for deg og din bedrift, som har de rette faglige kunnskapene og som er tilpasningsdyktig til ulike arbeidsmiljø. 

Sistnevnte anser vi som svært viktig, da en tilpasningsdyktig kandidat er essensielt for at han eller hun skal kunne være en del av et velfungerende arbeidsmiljø. Dette sikrer vi ved å komme på besøk i forkant av lederrekrutteringen, og på denne måten vil vi få en bredere forståelse av hvordan kundens arbeidsplass fungerer. 

Rekrutteringsselskapet for deg

Vi er en del av bemanningsselskapet Vikarpartner, og sammen er vi en totalleverandør innen bemanning og rekruttering. Vikarpartner har drevet med bemanning i mange år, og vi har derfor lang og solid erfaring som bevis på at vi er gode på det vi gjør. Vi tilbyr rekruttering og bemanning av stillinger på leder-, mellomleder-, og spesialistnivå.

Vi er personlige, og vi bryr oss om alle parter involvert. Vi lytter, er inkluderende og vi er alltid åpne. Uavhengig om du ser etter noen som kan fylle ut en midlertidig eller fast stilling, ønsker vi alltid å finne kandidater som passer inn i din bedrift på alle områder. Dette gjør vi gjennom grundig og nøye analyse, og ved å avdekke din bedrifts behov.

Kom i gang med lederrekrutteringen

Vi er selskapet for deg som verdsetter personlig service og rådgivning, enten du ser etter ledige stillinger eller befinner deg i en rekrutteringsprosess. 

Ønsker du å vite mer eller komme i kontakt med oss? Ta kontakt gjennom vårt kontaktskjema, på telefon, på mail eller besøk oss på et av våre kontorer i Oslo eller på Billingstad.