Økonom
Økonom er en samlebetegnelse på mange ulike yrker, og de konkrete arbeidsoppgavene varierer derfor mye. Vi ser stadig etter nye kandidater.

Felles for alle økonomer er likevel kunnskap og forståelse for økonomi, som regnskap, revisjon og analyse. I tillegg til gode økonomiske kunnskaper, ser vi etter kandidater som også er teknisk anlagt samt har gode analytiske egenskaper. 

Ettertraktet fagområde

Dersom du har bakgrunn som økonom, eller høyere utdanning innen fagområdet, har du en ettertraktet fagkompetanse på dagens arbeidsmarked. En av fordelene med nettopp en økonomisk-administrativ bakgrunn er den store bredden i jobbmuligheter. 

Alle bedrifter, uavhengig av sektor, har behov for kompetanse innen administrasjon og økonomi. Som økonom har man også en faglig bredde som er ettertraktet. Det betyr at vi rekrutterer til stillinger innenfor et bredt fagfelt. 

Det er behov for økonomer både i offentlig sektor og i privat næringsliv, og vi i Businesspeople kan hjelpe deg å finne en stilling etter dine behov og ambisjoner – enten du er nyutdannet eller ønsker et karriereskifte. Ta kontakt med oss dersom du leter etter ledige stillinger som økonom. Ved å registrere CV-en din i vår jobbsøkerportal, vil du også få en oversikt over aktuelle stillinger i ditt nærområde. 

Våre tjenester

Businesspeople tilbyr rekruttering og bemanning av stillinger på leder-, mellomleder- og spesialistnivå. Våre hovedfagområder er økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring, administrasjon, samt HR og personal. 

Våre tjenester omfatter: 

 • Rekruttering
 • Delprosesser/testing/sluttvurdering
 • Search
 • Management for hire
 • Utleie av spesialister

Gjennom Vikarpartner har vi vært en totalleverandør av bemanningsløsninger i 30 år. Ettersom bemanning, og særlig rekruttering, på høyere nivå har blitt en stadig større del av virksomheten vår, har vi valgt å operere denne delen av selskapet under Businesspeople. 

Er du kandidaten vi ser etter? 

Dersom du er på jakt etter en jobb som økonom eller økonomimedarbeider, anbefaler vi at du tar en titt på våre ledige stillinger i jobbsøkerportalen. Her kan du også registrere CV-en din, og bli en del av nettverket vårt. Skulle det dukke opp en ledig stilling som passer din profil, vil vi ta kontakt med deg for videre intervjuprosess og testing. 

Når du søker på en stilling gjennom Businesspeople, kan du være sikker på at vi også tar hensyn til kandidatens behov. Vi mener at personlig egnethet er viktig, kompetanse er en forutsetning. Vårt mål er å skaffe deg en jobb du kan være lenge i, hvor du har mulighet til å utvikle deg samtidig som du er en ressurs for bedriften. 

Våre verdier

Vårt brennende engasjement for å finne den perfekte match mellom kunde og kandidat gjenspeiles i våre verdier: 

 • Personlig: Vi er bryr oss om både kunder og kandidater. Derfor er vi åpne, lyttende, tillitsskapende og inkluderende.
 • Entusiastisk: Vi er genuint engasjerte i hverandre, våre kunder og våre kandidater. Derfor er vi positive, byr på oss selv og har det generelt gøy på jobb.
 • Profesjonell: Vi viser respekt og forståelse for hverandre, kunder og kandidater. Derfor er vi faglig kompetente, fremoverlente og kvalitetsbevisste. 

For å finne rett kandidat til bedriften, og rett jobb til kandidaten, benytter vi oss av omfattende analyse, research og profesjonelle nettverk. Slik sikrer vi oss en optimal løsning for begge parter. Vi besøker også alltid bedriften i forkant av en rekrutteringsprosess. Slik blir vi bedre kjent med bedriftsmiljøet, og vet bedre hvilken kandidat vi skal lete etter. 

Slik foregår rekrutteringsprosessen

Gjennom Vikarpartner har vi drevet med bemanning og rekruttering i 30 år. Dette har gitt oss et bredt og profesjonelt nettverk som gjør oss i stand til å finne en ideell kandidat tilpasset dine behov -enten du er på jakt etter fast eller midlertidig ansettelse, eller om du ser etter en ny medarbeider eller spesialist. Gjennom vårt brede nettverk kan vi også finne frem til aktuelle kandidater som man ellers ikke ville funnet gjennom ordinær utlysning. 

Search og headhunting

Businesspeople er særlig god på rekruttering innen regnskap og økonomi, og ser du etter en økonom er vi byrået for deg. Dersom du har behov for å rekruttere til en høyere stilling, kan vi bistå med search, ofte også kalt headhunting. Her foretar vi kandidatsøk gjennom egne, og andre passende, kanaler for å finne den perfekte kandidaten for stillingen din bedrift skal besette. 

Utvelgelse av kandidat

Når vi har funnet frem til flere aktuelle kandidater, starter kartleggingen av faglige og personlige egenskaper. For å sikre oss en grundig kartleggingsprosess, benytter vi oss både av intervjuer og evne- og personlighetstester. Denne sammensetningen er viktig da vi ikke bare ønsker å finne en kandidat som oppfyller de faglige kravene, vi setter også personlig egnethet høyt når vi skal finne din neste kollega. 

Etter rekrutteringsprosessen vil bedriften i de fleste tilfeller overta ansvaret for ansettelsesforholdet. Businesspeople vil også følge opp både kunde og kandidat, for å sikre at prosessen har vært suksessfull for alle parter.  

Derfor bør du velge et rekrutteringsbyrå

Det å være jobbsøker kan være både tid- og ressurskrevende. Med eksperthjelp kan du sikre deg en effektiv prosess, og få tilgang på ledige stillinger som ellers ikke ville vært utlyst. Dette gir deg tilgang på spennende og unike karrieremuligheter. 

Andre fordeler ved å finne ledig stilling som økonom gjennom vårt bemannings- og rekrutteringsbyrå:

 • Vi har et bredt nettverk av kontakter, både kunder og kandidater
 • Vi har lang erfaring med å finne rett kandidat til rett jobb
 • Vi ser ikke utelukkende på formelle krav – vi mener personlighet også er viktig.
 • Vi har bred innsikt i arbeidsmarkedet, særlig innen økonomi, lønn og regnskap

Når du registrerer en CV i vår jobbsøkerportal, vil du bli en del av nettverket vårt. Hver gang en av våre kunder er på jakt etter nye ansettelser, vil vi sjekke databasen vår for aktuelle kandidater. Dersom vi anser deg som en god match i forhold til kundens behov, vil vi invitere deg til intervjurunder og tester på et av våre kontorer. Dette sikrer en god match for begge parter, hvor både kunde og kandidat har muligheten til å blomstre sammen. 

Oppfølging og ansettelse

Businesspeople er et bemannings- og rekrutteringsbyrå som setter tillit i høysete. Uavhengig av stilling og bedriftens behov, er målet vårt alltid å finne den perfekte matchen mellom kunde og kandidat – slik at begge parter har mulighet til å utvikle seg videre. 

Verdsetter du personlig service og rådgivning er Businesspeople rekrutteringsbyrået for deg. Vårt mål er å bli godt kjent med både bedrift og kandidat, slik at vi kan finne den optimale matchen for begge parter. Våre rådgivere er personlige, åpne, inkluderende – og ikke minst profesjonelle. Med 30 års erfaring med bemanning og rekruttering kjenner vi markedet godt. Vi har kan tilby sterk faglig kompetanse og kvalitet i arbeidet vi gjør. 

Vi følger også opp både kunde og kandidat i tiden etter rekrutteringen. Slik kan vi være sikre på at rekrutteringsprosessen har vært optimal for alle parter. 

Høy kvalitet i alle ledd

Gjennom omfattende analyse, research og profesjonelle nettverk knytter vi kontakt med kandidater som ikke ville vært tilgjengelig ved annonsert rekruttering. Flere av våre ansatte har dokumentert kompetanse i henhold til Det Norske Veritas’ standard for sertifisering av rekrutteringspersonell, noe som sikrer kvalitet i alle ledd. 

Våre verdier er også med på å sikre deg en prosess av høy kvalitet:

 • Personlig
 • Entusiastisk 
 • Profesjonell

Vi tilbyr personlighets- og evnetester levert av Cut-e, en tjeneste som også er godkjent av Det Norske Veritas. Gjennom ferdighetstester levert av xpectum kvalitetssikrer vi alle regnskapskandidater. Økonomi og regnskap er blant våre hovedfagområder. 

Send inn en uforpliktende søknad i dag!

Er du økonom, og som oss – opptatt av den rette kjemien på jobb, kan du registrere deg som jobbsøker gjennom vår jobbsøkerportal. Når du har registrert ny bruker, vil du få tilgang til Min side, hvor du kan lete etter spennende stillinger eller oppdatere CV-en fortløpende. 

Har du spørsmål om hvordan vi kan hjelpe deg med lederrekruttering i Oslo? Ta gjerne kontakt med oss, så vil en av våre rådgivere svare deg innen kort tid.