Regnskapsfører
Som bedrift kan du holde fokus på kjernevirksomheten ved å la en regnskapsfører ta over en av bedriftens viktigste oppgaver.

Har du behov for en regnskapsfører, kan du la Businesspeople rekruttere for deg. Vi har et stort utvalg av aktuelle kandidater og et bredt nettverk, og vi sørger for at du får en regnskapsfører som passer inn i din bedrift. 

Vi i Businesspeople har lang erfaring med bemanning og rekruttering, og har sammen med Vikarpartner bred kompetanse innenfor fagområder som økonomi og regnskap. 

Les videre for å lære mer om hvordan vi kan bistå med å finne den beste kandidaten for deg.

Hva vi kan gjøre for deg

En ansettelsesprosess kan være krevende og omfattende – især når du skal ansette en ny regnskapsfører som skal ha ansvar for noen av bedriftens viktigste oppgaver. 

Skal du i gang med en ny ansettelsesprosess for å finne din neste regnskapsfører, kan vi bistå i hele eller deler av prosessen. Slik vil du kunne få profesjonell ekspertise og rådgivning samt kunne fokusere tid og energi på bedriftens kjernevirksomhet. 

Våre tjenester inkluderer: 

  • Rekruttering: Vi kan bistå gjennom hele eller deler av rekrutteringsprosessen. 
  • Delprosesser, tester og sluttvurdering: Vi hjelper deg der det oppstår behov. 
  • Utleie av spesialister: Det er ikke alltid man har behov for en fast ansatt, og her kan vi tilby utleie av spesialister til oppdrag og midlertidige stillinger. 
  • Management for hire: Vi har et stort nettverk og kan bidra med interimledere. Noen ganger kan behovet for fagpersoner være akutt, og det kan være vanskelig å finne noen med en god tilpasningsevne som også har den riktige kompetansen og erfaringen. 
  • Search: Vi hjelper deg med å finne en kandidat med riktig faglig kompetanse, og som passer inn i din bedrift.

Les mer: Headhunting

Hvordan ser en typisk rekrutteringsprosess ut?

En typisk rekrutteringsprosess starter med at en kunde kommer til oss med behov for blant annet arbeidskraft på medarbeidernivå, spesialkompetanse eller rekruttering av en lederrolle. Dette kan være alt fra regnskapsfører til økonomisjef. 

Prosessen kan omfatte alt fra jobbanalyse, avdekking av stillingskrav, stillingsutlysning, søknadsbehandling, vurdering og utvelgelse. Vi kan bistå i hele eller deler av prosessen, og kan også utføre intervju, caseoppgaver og personlighets- og evnetester dersom det skulle være behov for dette. 

Jobbanalyse 

Når bedriftens behov er kartlagt starter en omfattende jobbanalyse, hvor vi blant annet avdekker hvilke kvalifikasjoner stillingen krever. Her kartlegger vi hvilke oppgaver, ansvarsområder, kompetansekrav og egenskaper kandidaten bør ha. Deretter kan vi utlyse eller søke i vårt profesjonelle nettverk for å finne kandidater som oppfyller kundens krav. Dersom vi velger å lyse ut stillingen, følger en fase med søknadsbehandling. 

Intervjuprosesser 

Etter at vi har funnet kandidater som egner seg til stillingen og kravene vi har satt sammen med kunden, vil vi utføre kartlegging av kandidater og intervju. Dette gjør vi ved å intervjue kandidatene, utføre ulike evne- eller personlighetstester, samt ha gruppeintervjuer eller caseoppgaver. 

Referansesjekk og oppfølging 

Når vi da sitter igjen med noen få kandidater, er det vanlig at vi foretar en referansesjekk for å få et bredere bilde av kandidaten eller for å bekrefte opplysninger. Her er det vanlig at vi tar kontakt med for eksempel tidligere arbeidsgivere eller andre oppgitte referanser. Deretter følger utvelgelsen og ansettelsen. Etter en ansettelse følger vi opp både kandidat og kunde, for å sørge for at forventninger til kandidat og kunde har blitt innfridd. 

Les mer: Økonomiarbeider

Hvem er vi?

Businesspeople er en seriøs aktør i rekrutteringsbransjen. Vi er selskapet for deg som ønsker personlig service og rådgivning. Businesspeople er en del av bemanningsselskapet Vikarpartner. Vi tilbyr rekruttering til stillinger på nivåer som leder, mellomleder og spesialister innen økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring, administrasjon, og HR og personal. 

Verdiene våre er: 

  • Personlig
  • Entusiastisk
  • Profesjonell

Disse verdiene innebærer at vi er personlige og bryr oss om å bli godt kjent med alle involverte. Vi lytter og er alltid åpne, inkluderende og tillitsskapende. Vi er entusiastiske, engasjerte og positive, og vi har det alltid gøy på jobb. 

Som rekrutteringsbyrå er vi alltid profesjonelle, og viser alltid respekt og forståelse for hverandre, våre kunder og våre kandidater. I tillegg er vi kvalitetsbevisste, fremtidsrettede og faglig kompetente. 

Totalleverandør av rekrutteringstjenester

Vikarpartner har vært totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989. Etter hvert som rekruttering til stillinger på høyere nivå har blitt en viktig del av vårt arbeid, har vi valgt å drifte denne delen av selskapet under Businesspeople. 

For våre bemannings- og rekrutteringskunder kan vi forsikre om at vi alltid leverer kvalitet i våre prosesser.

Er du en regnskapsfører på utkikk etter jobb?

I Businesspeople rekrutterer vi både gjennom utlysning og gjennom nettverk. Men vi er stadig på jakt etter flere gode kandidater, og dersom du er en regnskapsfører på utkikk etter en ny jobb kan det være at vi har en stilling som passer for deg. 

Du kan enkelt registrere din CV i vår jobbportal for å bli en del av vår database, sjekke ut ledige stillinger eller ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Gjennom vår database ser vi alltid etter nye aktuelle kandidater når vi får inn nye ledige stillinger. 

Når du registrerer din CV på nett hos oss, kan du følge med på dine søknader på “Min side”. Dersom vi kontakter deg i forbindelse med en ledig stilling, vil du bli tatt videre til intervjurunder hvor du blant annet tar ulike evne- og personlighetstester. Dette gjør vi for å sikre at kunden som utlyser en ledig stilling skal få en sikker match. 

Les mer: Ledige jobber

Kontakt oss i dag

Vil du å vite mer om oss eller komme i kontakt med oss?

Fyll ut vårt kontaktskjema, ring oss på telefon, send oss en mail eller besøk oss på et av våre kontorer i Oslo eller på Billingstad. Kanskje har vi en regnskapsfører til deg. Vi ser frem til å høre fra deg!