Rekrutteringsbyrå
Har du behov for å ansette nye medarbeidere, men har ikke tid til å gjennomføre en søknadsprosess? La en profesjonell partner gjøre jobben for deg!

Businesspeople har lang erfaring med bemanning og rekruttering til ulike fagområder og stillingsnivåer. Som rekrutteringsbyrå kan vi hjelpe deg med hele eller deler av prosessen, og med oss vil du alltid være i trygge hender. Vi er opptatt av å finne noen som passer både stillingen og bedriften. 

Les videre for å finne ut mer av hva vi gjør og hvordan vi kan bistå deg i en viktig ansettelsesprosess. 

Hvorfor lønner det seg å bruke et rekrutteringsbyrå?

Det lønner seg å bruke en ekstern partner når du skal finne nye ansatte. Et rekrutteringsbyrå har lang erfaring og vil kunne spare deg for verdifull tid, slik at du kan holde fokus på kjernevirksomheten i bedriften. Riktig ressursbruk er også viktig for å holde utgiftene nede. 

Ved å benytte deg av Businesspeople kan du for eksempel spare tid og penger på:

 • Innkallelse til intervjuer
 • Utforming av annonser
 • Publisering av annonser
 • Svare på søknader per telefon og e-mail
 • Finne de ulike søkerne som er aktuelle for stillingen 
 • Feilansettelse: Har du dårlig tid kan det fort gå galt, og den du ansetter kan vise seg å ikke være den rette for stillingen likevel

Rekruttering er, og bør være, en investering. Den som ansettes skal være en viktig ressurs for bedriften, og bidra til å løfte bedriften som alle andre. Derfor er det viktig at man er nøye i ansettelsesprosessen. For å sikre at du finner den rette, kan det lønne seg å få et rekrutteringsbyrå til å gjøre hele eller deler av prosessen. 

Disse tjenestene kan vi bistå med

Et rekrutteringsbyrå kan være involvert i hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Vi kan fungere som et eller flere ledd, eller ha ansvar for hele prosessen. Businesspeople har kjernekompetanse innen rekruttering og bemanning av stillinger på et høyere nivå.  

Vi rekrutterer og bemanner til stillinger innen disse fagområdene:

 • Lønn og regnskap
 • Økonomi
 • Salg og markedsføring
 • Administrasjon
 • HR og personal

Våre tjenester består av:

 • Rekruttering: Businesspeople skreddersyr prosessen etter din bedrifts behov, og her kan vi blant annet bistå med search/headhunting, seleksjon av søkere eller en kombinasjon. Vi har lang erfaring med å rekruttere og bemanne til ulike fagområder, og har hatt stor suksess med tidligere kunder. 
 • Delprosesser, tester og sluttvurderinger: Har du behov for å involvere en ekspert i siste del av en ansettelsesprosess, kan vi utføre tester og/eller ta en sluttvurdering sammen med deg. Vi kan også være involvert i kun deler av prosessen, enten du befinner deg i starten eller slutten av en ansettelsesprosess. 
 • Search: Ofte kalt headhunting eller lederrekruttering. Her knytter vi kontakt med kandidater man vanligvis ikke finner gjennom tradisjonell annonsert bemanning. Etter mange år i bransjen har vi opparbeidet oss et godt nettverk med gode kandidater. 
 • Management for hire: Dersom behovet for en eller flere fagpersoner har oppstått brått, kan det være at din bedrift ikke har tilstrekkelige ressurser til å gjennomføre en ansettelsesprosess. Da kan det være lurt å involvere et rekrutteringsbyrå for å finne en god kandidat raskest mulig. Her kan vi bistå med et stort nettverk og interimledere. Våre kandidater har bred kompetanse og erfaring samt en god situasjonsbetinget tilpasningsevne. 

Slik får vi kontakt med gode kandidater

Som rekrutteringsbyrå får vi kontakt med gode og aktuelle kandidater gjennom et stort opparbeidet nettverk samt at kandidatene kan registrere sin CV på nett hos oss. I tillegg lyser vi ut stillinger for å få kontakt med enda flere kandidater på utkikk etter ledige jobber.

Vi finner en passende kandidat gjennom nøye og omfattende analyse, research og profesjonelle nettverk. På denne måten klarer vi å knytte kontakt med potensielle kandidater man vanligvis ikke ville ha fått kontakt med gjennom annonsert rekruttering. Vi tar også direkte kontakt med kandidatene. 

Personlig rådgiving og service

Som rekrutteringsbyrå legger vi stor vekt på personlig rådgivning og service, og ønsker at både kunder og kandidater skal føle seg verdsatt. Dette innebærer at vi alltid prøver å finne en kandidat som passer inn i din bedrift. For å bli bedre kjent med bedriften, vil vi komme på besøk i forkant av rekrutterings- og bemanningsprosessen for å analysere og bemerke oss hvordan din arbeidsplass fungerer.

Vi kan bistå med din ansettelsesprosess slik at du sparer verdifull tid og får en prosess med høyt fokus på å finne riktige nøkkelpersoner med rett faglig kompetanse.

Vi er et rekrutteringsbyrå med lang erfaring

Rekruttering er en tillitssak – det vet vi som rekrutteringsbyrå – derfor ønsker vi å vise deg og din bedrift at vi er tilliten verdig. Vi gjør alt vi kan for å finne den rette kandidaten for din bedrift og den ledige stillingen. Kandidaten skal ha riktig faglig kompetanse, evne til å tilpasse seg og en personlighet som passer inn i din bedrifts arbeidsmiljø. 

Vi er en del av bemanningsselskapet Vikarpartner, og sammen er vi en totalleverandør innen bemanning og rekruttering. Vikarpartner har drevet med bemanning siden 1989, og vi har derfor lang og solid erfaring som beviser at vi er gode på og brenner for det vi gjør. 

Dette er rekrutteringsbyrået Businesspeople:

 • Vi er personlige, og vi bryr oss om alle parter involvert. 
 • Vi lytter, er inkluderende og vi er alltid åpne. 
 • Uavhengig om du ser etter noen som kan fylle ut en midlertidig eller fast stilling, ønsker vi alltid å finne kandidater som passer inn i din bedrift på alle områder. Dette gjør vi gjennom grundig og nøye analyse, og ved å avdekke din bedrifts behov.
 • Vi tilbyr kjernekompetanse på rekruttering og bemanning av stillinger på ledernivå, mellomledernivå og spesialistnivå.

Vi er selskapet for deg som verdsetter personlig service og rådgivning, enten du ser etter ledige stillinger eller befinner deg i en rekrutteringsprosess. 

Ønsker du å vite mer eller komme i kontakt med oss? Ta kontakt gjennom vårt kontaktskjema, på telefon, på mail eller besøk oss på et av våre kontorer i Oslo eller på Billingstad.