Økonomimedarbeider
På jakt etter en økonomimedarbeider? Businesspeople er din lokale rekrutterer i Asker og Bærum, og har lang erfaring innen bemanning av økonomistillinger.

Økonomi er et vidt begrep, og omfavner et bredt omfang av stillinger hos bedrifter. De konkrete arbeidsoppgavene varierer fra stilling til stilling, men felles for alle økonomimedarbeidere er gode kunnskaper innen økonomi – enten det er regnskap, analyse, administrasjon eller HR. 

Som økonomimedarbeider er det også en fordel å være teoretisk og analytisk anlagt, i tillegg til gode muntlige og skriftlige egenskaper. 

Vi finner rett kandidat til jobben

Både i offentlig sektor og privat næringsliv har man behov for ansatte med økonomisk-administrativ kompetanse. Gjennom omfattende analyse, research og gode nettverk kan Businesspeople knytte kontakt med kandidater som ikke ville vært tilgjengelig ved annonsert rekruttering. 

Vi kan tilby økonomimedarbeidere med kompetanse innen

 • Administrasjon
 • Regnskap
 • Budsjettering
 • Økonomisk analyse
 • Innkjøp
 • Markedsføring og salg

Når du rekrutterer en stilling som økonomimedarbeider gjennom Businesspeople, får du en faglig kvalifisert kandidat med personligheten som passer inn hos dere. For å sikre rett kandidat til stillingen kommer vi på besøk til bedriften i forkant av rekrutteringen. 

Med Businesspeople med på laget får du personlig service og rådgivning, og et rekrutteringsselskap som er opptatt av at både kunde og kandidat skal blomstre sammen. 

Trenger du midlertidig bemanning?

Businesspeople har lang erfaring med rekruttering og faste ansettelser, men vi kan også tilby midlertidig ansettelse. Med interimledelse eller management for hire får du tilgang på lederkompetanse i en midlertidig avtalt periode. Slik kan du få tak i en kandidat med solid erfaring og kompetanse på kort varsel. Interimledelse er særlig lønnsomt i endringsprosesser, bestemte prosjekter eller for å dekke et kritisk kompetansetap der det ikke er mulig å ansette fast på kort tid. 

Etter 30 år i bransjen har vi opparbeidet oss et solid nettverk av kandidater, med særlig kompetanse innen økonomi og administrasjon. Det gjør oss mer enn godt nok rustet til å hjelpe din bedrift i jakten på en dyktig økonomimedarbeider eller mellomleder. 

Høy kvalitet i alle ledd

For å sikre rett kandidat til jobben, stiller vi høye krav til rekrutteringsprosessen. Flere av våre ansatte har dokumentert kompetanse i henhold til Det Norske Veritas’ standard for sertifisering av rekrutteringspersonell, noe som sikrer kvalitet i alle ledd. 

Personlighets- og evnetester

Vi tilbyr personlighets- og evnetester levert av Cut-e, en tjeneste som også er godkjent av Det Norske Veritas. Gjennom ferdighetstester levert av xpectum, kvalitetssikrer vi alle regnskapskandidater.

Analyse og research

Ved hjelp av omfattende analyse, research og profesjonelle nettverk har vi også mulighet til å knytte kontakt med kandidater som ellers ikke ville vært tilgjengelig ved annonsert rekruttering. Fokus på høy kvalitet i alle ledd gjenspeiles også i Businesspeoples kjerneverdier: Personlig, entusiastisk og profesjonell. 

Når du benytter deg av våre rekrutteringstjenester kan du være sikker på at prosessen gjøres av kompetente og fremoverlente rådgivere, med et genuint engasjement i både kunder og kandidater. 

Derfor bør du velge Businesspeople

Businesspeople tilbyr rekruttering og bemanning på leder-, mellomleder- og spesialistnivå. Vi jobber hovedsakelig med fagområdene økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring og administrasjon – særlig for små og mellomstore bedrifter. Er du på jakt etter en ny økonomimedarbeider, er du med andre ord kommet til rett plass. 

Vi hjelper deg med følgende tjenester:

 • Rekruttering
 • Delprosesser/testing/sluttvurdering
 • Search
 • Utleie av spesialister
 • Management for hire

Vi i Businesspeople skreddersyr prosessen etter dine behov, uavhengig av om dette innebærer search, seleksjon av søkere eller en kombinasjon. Mens noen kunder ønsker at vi tar over hele rekrutteringsprosessen, er det også de som kun ønsker å få med seg en ekspert i sluttvurderingen av en rekrutteringsprosess. 

Kontakt oss i dag

Skulle behovet for nytt fagpersonell dukke opp brått, har vi et stort nettverk og kan tilby interimledere med stor grad av situasjonsbetinget tilpasningsevne. 

Businesspeople har også en egen jobbsøkerportal hvor vi legger ut ledige jobber. Her kan nye kandidater registrere CV, eller søke direkte på våre stillinger. Jobbsøkerportalen fungerer på den måten også som en jevnlig oppdatering av nye og kompetente kandidater. 

Er du på utkikk etter en økonomimedarbeider? Ta gjerne kontakt med oss, så vil en av våre rådgivere svare deg innen kort tid.