Rekruttering Oslo
Søker du etter nye ansatte, men syns søknadsprosessen kan være ressurskrevende? Businesspeople har lang erfaring innen rekruttering i Oslo.

Ved å bruke en rekrutteringspartner vil du kunne spare mye tid og penger, og du vil få en ekspert med deg i prosessen. Vi kan gjennomfører ulike personlighets- og evnetester av aktuelle kandidater og besøker alltid våre kunder i forkant, slik at vi kan forstå bedre hva vi bør se etter. Vi kan rekruttere til både faste og midlertidige stillinger. 

Hos oss vil du kunne møte på kandidater du vanligvis ikke ville ha fått kontakt med gjennom annonsert rekruttering. Vi kan bistå som partner i hele eller deler av rekrutteringsprosessen. 

Vil du vite mer om rekruttering i Oslo, og hvordan Businesspeople kan være din rette rekrutteringspartner? Da bør du lese videre!

Derfor kan rekruttering være krevende for en bedrift

En vellykket rekruttering handler om å finne din neste ansatte, som ønsker å bli i bedriften en stund, som har ambisjoner og som ikke er redd for utfordringene bedriften din kan by på. For mange bedrifter kan det være viktig å finne en kandidat med de rette ferdighetene, men mange glemmer å se på kandidatens motivasjon og hvordan vedkommende passer inn i arbeidsmiljøet og med andre kollegaer – dette også viktig.

Andre punkter du bør tenke over dersom du ønsker en vellykket rekruttering i Oslo: 

Referanser

Noen ganger kan det være aktuelt å gå utenom de referansene kandidaten har oppgitt (her er det selvfølgelig viktig at du får tillatelse fra kandidaten først).

Stillingsannonse

Det er viktig å lage en god stillingsannonse med tydelige arbeidsoppgaver, slik at kandidaten forstår hva jobben går ut på. Slik sikrer du å få aktuelle kandidater til å søke på stillingen. Det kan også være nyttig å tenke på at stillingsannonser kan fungere som branding for bedriften din – derfor bør du planlegge innholdet nøye. 

Nettverk

Kan det være at det er noen i ditt nettverk som er aktuelle for stillingen, men som ikke nødvendigvis er en aktiv jobbsøker.

Tid

Det kan være aktuelt å bruke lenger tid enn antatt for å finne riktig kandidat. 

Intervjuer

Intervjuprosessen kan være lang og krevende, og for at intervjuet skal være effektivt behøver du å vite hvilke spørsmål du skal stille på forhånd og hva du bør se etter.

Andregangsintervju

Hvilke kandidater skal du invitere? Og hvorfor?

Beslutningsprosess

Dersom du har bestemt deg for noen, kan du allerede her møte på utfordringer som lønnsforhandlinger, eller at førstevalget takker nei til stillingen. Hvordan bør du takle dette?  

Befinner du deg i Oslo og omegn, kan du få hjelp av oss. Vi arbeider med rekruttering på en måte der vi finner kandidater som har litt av alt, og som matcher din bedrifts krav og behov. Noen ganger kan nye ansettelser føre til uønskede konflikter, og ved å benytte en ekstern partner til rekrutteringen vil du ha en ekspert med deg i ryggen gjennom hele prosessen. 

Vi hjelper deg gjennom hele eller deler av prosessen, og vi kommer også i kontakt med aktuelle kandidater utenom vanlig stillingsannonsering. 

Les mer: Rekrutteringsbyrå

Hva kan vi hjelpe deg med?

Har du behov for bistand til rekruttering i Oslo, men er usikker på om du bør ha med deg en partner i prosessen? Vi kan bistå deg gjennom hele prosessen dersom det skulle være behov for det, eller som støtte i deler av prosessen. Vi bistår med/i:

Rekruttering: Vi kan skreddersy prosessen etter din bedrifts behov, og her kan vi blant annet bistå med search/headhunting, seleksjon av søkere eller en kombinasjon. Vi har lang erfaring med å rekruttere og bemanne til ulike fagområder, og våre rådgivere er spesialister i sitt felt. 

Delprosesser, tester og sluttvurderinger: Har du behov for å involvere en ekspert i siste del av en ansettelsesprosess, kan vi utføre tester og/eller ta en sluttvurdering sammen med deg. Vi kan involveres i deler av prosessen, enten du befinner deg i starten eller slutten av en ansettelsesprosess. 

Search: Ser du etter en ny leder? Denne prosessen blir ofte kalt headhunting eller lederrekruttering. Her knytter vi kontakt med kandidater man vanligvis ikke finner gjennom tradisjonell annonsert bemanning. Etter mange år i bransjen har vi opparbeidet oss et godt nettverk med gode kandidater. 

Management for hire: Dersom behovet for en eller flere fagpersoner har oppstått brått, kan det være at din bedrift ikke har tilstrekkelige ressurser til å gjennomføre en ansettelsesprosess. Her kan vi bistå med et stort nettverk og interimledere. Våre kandidater har bred kompetanse og erfaring samt en god situasjonsbetinget tilpasningsevne. 

Vi får kontakt med gode og aktuelle kandidater gjennom et stort opparbeidet nettverk etter 30 år med rekruttering i Oslo og omegn, samt at kandidatene kan registrere sin CV på nett hos oss. I tillegg lyser vi ut stillinger for å få kontakt med enda flere kandidater på utkikk etter ledige jobber.

Kom i gang med rekrutteringen i dag

Få eksperthjelp – kom i gang med rekrutteringen! 

Vi er selskapet for deg som verdsetter personlig service og rådgivning, enten du ser etter ledige stillinger eller befinner deg i en rekrutteringsprosess. 

Ønsker du å vite mer eller komme i kontakt med oss, kan du kontakte oss gjennom vårt kontaktskjema, på telefon, på mail eller besøke oss på et av våre kontorer i Oslo eller på Billingstad. 

Les mer om Businesspeople her.