Innleie og rekruttering
Vi tilbyr innleie og rekruttering innen områder som økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring, administrasjon, HR og personal.

Har du behov for ekstra ressurser på arbeidsplassen? Businesspeople er et profesjonelt innleie- og rekrutteringsbyrå som består av et dyktig team med mange års erfaring i bransjen. Vi kan hjelpe din bedrift med å finne kandidater som matcher dine krav og behov. 

Ved å la Businesspeople ta seg av hele eller deler av prosessen, vil du som leder få mer tid til å prioritere bedriftens kjernevirksomhet, og få en rekrutteringspartner du kan stole på.

Høres dette ut som noe for din bedrift? Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat om innleie og rekruttering, eller les videre for å lære mer om oss og våre tjenester. 

Slik jobber vi med innleie og rekruttering

Hos Businesspeople starter som oftest en innleie- og rekrutteringsprosess med at kunden kommer til oss med et behov for blant annet arbeidskraft på medarbeidernivå, spesialkompetanse eller rekruttering av en lederrolle. 

Deretter er det vår jobb å finne de kandidatene som matcher kundens behov og krav. Dette er en prosess som kan omfatte alt fra jobbanalyse og avdekking av stillingskrav, til stillingsutlysning, søknadsbehandling, vurdering og utvelgelse. 

Kartlegging av behov

Vi starter prosessen med en kartlegging av kundens behov, som deretter følges av en omfattende analyse hvor vi blant annet avdekker hvilke kvalifikasjoner stillingen som skal utfylles krever. Her ser vi på hvilke oppgaver, ansvarsområder, kompetansekrav og egenskaper kandidaten bør ha for å kunne utfylle rollen etter beste evne. 

Utlysing av ledig stilling

Når vi har kartlagt dette, kan vi utlyse en stilling eller søke i vårt profesjonelle nettverk for å finne kandidater som oppfyller kundens krav. Dersom vi velger å lyse ut stillingen følger en fase med søknadsbehandling, som vi også tar oss av. Dette skjer fortløpende slik at stillingen kan bli besatt kort tid etter at kunden kontaktet oss. 

Intervjurunder

Når vi har funnet kandidater som egner seg til stillingen og kravene vi har satt sammen med kunden, vil vi utføre kartlegging og intervju av kandidatene. Dette gjør vi gjennom intervju, ved å utføre ulike evne- eller personlighetstester, eller ved å utføre gruppeintervjuer og/eller caseoppgaver. 

Referansesjekk og ansettelse

Til slutt sitter vi igjen med noen få kandidater. Her er det vanlig at vi foretar en referansesjekk for å få et bredere bilde av kandidaten eller for å bekrefte opplysninger. Da tar vi kontakt med for eksempel tidligere arbeidsgivere eller andre oppgitte referanser. Deretter følger utvelgelsen og ansettelsen. Etter en ansettelse følger vi opp både kandidat og kunde for å sørge for at forventninger til kandidat og kunde har blitt innfridd. 

Les mer: Rekruttering

Dette kan vi bistå med

Har din bedrift behov for innleie eller rekruttering? Vi er et rekrutteringsselskap som bistår i hele eller deler av prosessen, og kan også utføre intervju, caseoppgaver og personlighets- og evnetester dersom det skulle være behov for dette. Vi bistår med innleie- og rekrutteringstjenester som:

  • Rekruttering: Vi kan bistå gjennom hele eller deler av rekrutteringsprosessen. 
  • Delprosesser, tester og sluttvurdering: Vi hjelper deg der det oppstår behov. 
  • Utleie av spesialister: Det er ikke alltid man har behov for en fast ansatt, og her kan vi tilby utleie av spesialister til oppdrag og midlertidige stillinger. 
  • Management for hire: Vi har et stort nettverk og kan bidra med interimledere. Noen ganger kan behovet for fagpersoner være akutt, og det kan være vanskelig å finne noen med en god tilpasningsevne, som også har den riktige kompetansen og erfaringen. 
  • Search: Vi hjelper deg med å finne en kandidat med riktig faglig kompetanse, og som passer inn i din bedrift. 

Vi kan innleie og rekruttering

Businesspeople består av et team dyktige og erfarne rekrutterere som har den rette kompetansen og erfaringen for å kunne finne aktuelle kandidater. I tillegg har vi et bredt nettverk av profesjonelle kandidater som er motiverte og klare for å jobbe hos akkurat din bedrift. 

Businesspeople er en del av bemanningsbyrået Vikarpartner, og sammen er vi en totalleverandør av bemannings- og rekrutteringstjenester som har vært i bransjen siden 1989. Vi opprettet Businesspeople som en ekstern del av byrået da vi så at behovet for spesialkompetanse og stillinger på et høyere nivå økte, og operer denne delen av virksomheten under dette navnet. 

Vi er et profesjonelt, men entusiastisk og personlig innleie- og rekrutteringsbyrå i Oslo. Vi er selskapet for deg som verdsetter personlig service og rådgivning. La oss bistå din bedrift med din rekrutteringsprosess. 

Kontakt oss 

Vil du å vite mer innleie og rekruttering, om oss eller komme i kontakt med oss? 

Fyll ut vårt kontaktskjema, ring oss på telefon, send oss en mail eller besøk oss på et av våre kontorer i Oslo eller på Billingstad.  Les gjerne mer om oss her. 

Vi ser frem til å høre fra deg!