Ledige jobber Oslo
Ser du etter ledige jobber i Oslo? Businesspeople er et profesjonelt rekrutteringsbyrå som har et økende behov for å utvide nettverket vårt med kvalifiserte kandidater.

Vi rekrutterer til både midlertidige, prosjektbaserte og faste stillinger. Når du blir en av våre kandidater, hjelper vi deg med å finne en arbeidsplass hvor du vil få bruk for din kompetanse og dine egenskaper og et sted du kommer til å trives. 

Høres dette ut som noe for deg? Registrer din CV i vår jobbsøkerportal, søk direkte på våre utlyste stillinger eller ta kontakt for en uforpliktende prat. 

Søk ledige jobber i Oslo gjennom Businesspeople

Businesspeople er en del av bemannings- og rekrutteringsbyrået Vikarpartner, og sammen er vi en totalleverandør av rekrutteringstjenester. Vi ble etablert som et resultat av at behovet for kandidater med spesialkompetanse oppstod blant våre kunder, og denne delen driftes nå av avdelingen Businesspeople. 

Vi rekrutterer til ledige jobber i Oslo og omegn innenfor disse bransjene: 

  • Økonomi
  • Lønn og regnskap
  • Salg og markedsføring
  • Administrasjon 
  • HR og personal

Sitter du med erfaring, utdanning og/eller kompetanse innenfor et eller flere av disse områdene? Vi ser at behovet for høyere utdanning og fagkompetanse øker. Vi hjelper kundene våre med å rekruttere til både faste og midlertidige stillinger, og har opplevd stor suksess med tidligere kandidater. 

Ser du etter ledige jobber i Oslo og omegn, er sjansene store for at du finner en fast jobb gjennom vår rekruttering. Vi ønsker stadig å utvide vårt profesjonelle nettverk, og ser etter nye kandidater som møter kundens behov og krav.

Registrer CV-en din 

For at vi sammen skal finne ledige jobber i Oslo som møter dine krav og behov, må du registrere CV-en din i vår jobbsøkerportal. 

Fyll ut personalia og kompetanseområde. Videre kan du legge ved CV og eventuelle andre dokumenter som sier noe om hva slags kompetanse du sitter på. Her kan du gjerne fylle ut mer informasjon dersom du mener dette er relevant til den jobben du ønsker. 

Desto mer vi vet om deg og din jobberfaring, desto enklere blir det å finne bedrifter som passer deg og dine ønsker. 

Når du har registrert CV-en din og all nødvendig informasjon, vil vi ta kontakt med deg så fort det dukker opp noe relevant. Du kan også søke direkte på ledige jobber. Vi lyser stadig ut stillinger for kundene våre, og disse kan du følge med på Businesspeople.no.

Les mer: CV på nett

Dette bør du tenke på når du ser etter ledige jobber

Å finne ledige jobber i Oslo og omegn kan være tøft da storbyen ofte byr på et konkurransepreget marked. I tillegg til å registrere CV-en din i vår jobbsøkerportal, vil du kanskje også se etter jobber på egenhånd. Da kan du gjøre det lurt i å undersøke nettverket ditt. 

Utvid nettverket ditt

Har du bekjente i den bedriften du ønsker å jobbe i? Eller kjenner du andre i bransjen som kan undersøke om det er noen som har behov for flere ansatte? Eller har du funnet en stilling du ønsker å søke på, hvor du har felles bekjente med kontaktpersonen? Å utnytte nettverket kan føre til jobbmuligheter du ikke visste du hadde. 

Undersøk stillingsannonsen

Når du skal søke på en stilling, er det viktig at du undersøker stillingsannonsen. Besvarer du det de spør etter, er sjansen større for at din CV og søknad blir med videre i vurderingen. Er det noe som blir spurt etter som du ikke har eller oppfyller, kan du likevel besvare dette med hvordan du ville ha løst dette. 

Legg også ved referanser – disse kan gi deg et forsprang blant mange CV-er. 

Skriv en god søknad

Bruk god tid på CV og søknad. Noen ganger er det kun noen få justeringer som skal til for at akkurat du blir lagt merke til. 

Les mer: Rekruttering Oslo

Å jobbe med Businesspeople

Sitter du med spesialkompetanse, men har enda ikke funnet drømmejobben? Businesspeople kan bistå deg i søken etter ledige jobber i Oslo. Sammen avdekker vi dine og bedriftens behov, og slik sørger vi for at du vil trives på den nye arbeidsplassen. 

Vi tilbyr rekruttering og bemanning av stillinger på nivåer som leder, mellomleder og spesialister innenfor de overnevnte bransjene. Sitter du på spesialkompetanse, utdanning og erfaring som våre kunder kan ha behov for i Oslo, kan det være vi har ledige jobber for deg. Vi er byrået for deg som verdsetter personlig service og rådgivning. 

Les mer: Headhunting

Faste eller midlertidige stillinger?

Vi rekrutterer til både faste og midlertidige stillinger. Vi er en del av rekrutterings- og bemanningsselskapet Vikarpartner, og sammen tilbyr vi en totalløsning av bemannings- og rekrutteringstjenester. Vikarpartner har vært en totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989. 

Etter hvert som rekruttering og bemanning til stillinger på høyere nivå har blitt en viktig del av vårt arbeid, har vi derfor valgt å drifte denne delen av selskapet under Businesspeople. 

Les mer: Rekrutteringsfirma Oslo

Kontakt oss i dag

Ønsker du å vite mer eller komme i kontakt med oss? Ta kontakt gjennom vårt kontaktskjema, på telefon, på mail eller besøk oss på et av våre kontorer i Oslo eller på Billingstad.