Ledige stillinger Oslo
Vi har mange ledige stillinger i Oslo akkurat nå. Businesspeople arbeider kontinuerlig med å utvide kandidatbasen med dyktige kandidater.

Er du den vi leter etter?

Businesspeople er en del av bemannings- og rekrutteringsbyrået Vikarpartner, og sammen er vi totalleverandør av rekrutteringstjenester. Businesspeople rekrutterer kandidater med spesialkompetanse for nasjonale og internasjonale kunder, inkludert personer til nøkkelstillinger i bedrifter, mellomledere og spesialister. 

Vi rekrutterer spesielt innenfor følgende bransjer:

  • Økonomi
  • Lønn og regnskap
  • Salg og markedsføring
  • Administrasjon
  • HR og personal 

Ser du etter ledige stillinger i Oslo, og syns dette høres ut som noe for deg? Da kan du ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, eller registrere CV-en din i vår jobbsøkerportal. Du kan også søke direkte på en av våre stillinger i Oslo. 

Les mer om: Registrere CV

Registrer CV-en din hos Businesspeople

Når du registrerer CV-en din hos Businesspeople, blir du en del av vår kandidatbase. Hver gang en av våre kunder har nye stillinger som skal bemannes eller har behov for rekruttering, leter vi etter aktuelle kandidater blant våre registrerte CV-er. 

Dersom det dukker opp ledige stillinger i Oslo som matcher dine kvalifikasjoner og egenskaper, tar vi kontakt med deg. 

Vi finner passende kandidater gjennom omfattende og grundig analyse, ofte basert på tester og besøk hos den aktuelle kunden. Vårt mål er alltid å finne gode matcher mellom kunde og kandidat, uavhengig av om det er en lederstilling, et vikariat eller andre typer stillinger. For deg betyr dette at du vil finne en arbeidsplass som du kommer til å trives på. 

Utfordringer som møter dine behov.

I neste fase av rekrutteringen avholdes det intervjurunder, samt evne- og personlighetstester. Noen ganger er vi med i sluttvurderinger av de mest aktuelle kandidatene i samarbeid med kunden, mens andre ganger tar kunden seg av den endelige beslutningen internt. 

Les mer om: Ledige stillinger

Søke på ledige stillinger

Du kan også søke direkte på ledige stillinger i Oslo som ser interessante ut for deg. Konkurransen om toppstillingene er ofte hard, og i de aller fleste tilfeller er det nødvendig å søke på flere stillinger før man får tilbud om å komme på intervju. Derfor er det en stor fordel å ha et profesjonelt rekrutteringsbyrå i ryggen, som kan løfte din søknad foran alle de andre i bunken. 

Les mer om: Ledige jobber i Oslo

Ved å la et rekrutteringsbyrå hjelpe deg med å finne ledige stillinger i Oslo, vil du ha en samarbeidspartner gjennom hele prosessen. Vi fungerer som rådgivere, og arbeider sammen for å finne aktuelle jobber i Oslo. Arbeidssøkerprosessen kan være omfattende og krevende, og du vil trolig lære mye om deg selv. Du vil også lære hva du kan gjøre for kundene våre. 

Send en åpen søknad

Mange bedrifter har ledige stillinger uten å lyse dem ut på det åpne markedet. I stedet satser de på nettverket sitt. Andre bedrifter er kanskje ikke klar over at de har et behov før noen tilbyr seg å fylle det behovet. Denne personen kan gjerne være deg – derfor anbefaler vi deg å sende en åpen søknad til bedriften du ønsker å jobbe for. 

En åpen søknad skal være åpen, men den skal også være tilpasset bedriften du henvender deg til og stillingen du ser for deg å arbeide i. Fortell dem hvorfor akkurat du passer inn i bedriften, og hvilke behov bare du kan fylle. Et godt tips er å lese eldre stillingsutlysninger for å se hva slags kvalifikasjoner man har lett etter tidligere. Du kan også spørre venner og bekjente i samme bransje til råds.

Du kan gjerne oppsøke bedriften direkte, enten via telefon eller personlig oppmøte. Er du dyktig vil denne strategien etterlate et meget godt inntrykk. 

Ledige stillinger i Oslo

Arbeidsmarkedet i Oslo kan være tøft. I hovedstaden er det høy konkurranse på jobbmarkedet, enten de er på toppledernivå eller er vikariater. Et godt tips er derfor å starte med å undersøke ditt eget nettverk. Har du bekjente som arbeider i bransjen du ønsker å jobbe i? Kjenner du noen i bedriften du vil på et intervju hos? 

En av dine bekjente kan kjenne til ledige stillinger i Oslo som du kan være aktuell for – du vet ikke før du spør. Bruk derfor nettverket aktivt. Det kan føre til jobbmuligheter du ikke visste at du hadde. 

Kontakt oss i dag

Ser du etter ledige stillinger i Oslo? Ta kontakt med oss i Businesspeople. Vi hjelper deg med å finne en stilling som oppfyller dine ønsker og behov.