Ledige stillinger Bærum
Er du ute etter ledige stillinger i Bærum? Akkurat nå har vi mange spennende muligheter for deg som ser etter arbeid. Meld deg inn i kandidatbasen vår i dag.

Businesspeople Rekruttering

Businesspeople er en del av bemannings- og rekrutteringsbyrået Vikarpartner, og sammen er vi totalleverandør av rekrutteringstjenester. Vi leverer rekruttering, seleksjon av søkere, search, utleie av spesialister og management for hire. 

Godkjent revidert arbeidsgiver

Businesspeople er selskapet for deg som verdsetter personlig service og rådgivning i alle ledd. Vi er opptatt av å bli kjent med menneskene vi arbeider med, uansett om det er våre egne kollegaer, kunder eller kandidater.

Hva vi tilbyr

Vi tilbyr rekruttering og bemanning av stillinger hvor det stilles krav til spesialkompetanse, som mellomledere, toppledere, spesialister og andre nøkkelposisjoner i bedriften. Vår kjernekompetanse ligger innenfor følgende bransjer:

  • Økonomi
  • Lønn og regnskap
  • Salg og markedsføring
  • Administrasjon
  • HR og personal

Ledige stillinger Bærum

Er du ute etter ledige stillinger i Bærum, og tror du kan passe inn i vår kandidatbase? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat, eller registrer CV-en din i vår jobbsøkerportal. Du kan også søke direkte på ledige stillinger i Bærum etter hvert som vi legger dem ut.

Les mer om: Registrere CV

Utfordringer som møter dine behov

Føler du at arbeidsdagen har blitt en rutinesak, og er sulten på nye utfordringer? Kanskje du har lyst til å prøve noe nytt, eller lengter etter å utvikle deg videre? I så fall har vi ledige stillinger i Bærum som kan passe for deg. 

Når du registrerer CV-en din hos Businesspeople, blir du en del av vår kandidatbase. Hver gang en av våre kunder har nye stillinger som skal bemannes eller har behov for rekruttering, leter vi etter aktuelle kandidater blant våre registrerte CV-er. Dersom det dukker opp ledige stillinger i Bærum som matcher dine kvalifikasjoner og egenskaper, tar vi kontakt med deg. 

Vi møter dine behov.

Gjennom omfattende og grundig analyse basert på tester og personlige møter, finner vi gode matcher mellom kandidater og kunder. For deg betyr dette at du vil få en arbeidsplass du trives på. Det er nemlig ikke bare faglige kvalifikasjoner og erfaring som spiller inn – personlig egnethet har vel så mye å si når vi leter etter aktuelle kandidater. 

Les mer om: Ledige stillinger

Søk på ledige stillinger i Bærum

Du kan også søke direkte på ledige stillinger i Bærum hvis du finner noe som ser interessant ut. For de aller fleste er det nødvendig å søke på flere stillinger før man i det hele tatt får tilbud om å komme på intervju. Konkurransen om toppjobbene er ofte hard, og ofte er det tilfeldigheter som gjør at en kandidat skiller seg ut i søknadsbunken. Da er det godt å ha et profesjonelt rekrutteringsbyrå i ryggen. 

Som rekrutteringsbyrå fungerer vi som en samarbeidspartner gjennom hele jobbsøkerprosessen. Vi fungerer som rådgiver, og arbeider for å finne aktuelle muligheter som kan hjelpe deg videre i karrieren. Prosessen kan være både omfattende og krevende, og du vil trolig lære mye om deg selv underveis. Du vil også lære hva du kan gjøre for kundene våre. 

Søk på “skjulte” stillinger

Mange bedrifter har ledige stillinger uten at de lyser dem ut på det åpne markedet, og satser i stedet på sitt eget nettverk. Andre bedrifter er kanskje ikke klar over at de har et behov før noen minner dem på det – og tilbyr seg å fylle behovet. Denne personen kan gjerne være deg. Derfor anbefaler vi å sende en åpen søknad til bedriften du ønsker å arbeide for, og aller helst kontakte dem direkte via telefon eller personlig oppmøte. 

Gjør du et godt inntrykk, kan dette åpne døren for drømmemuligheten. 

En åpen søknad skal være åpen, men den skal også være tilpasset bedriften du henvender deg til og stillingen du ser for deg å arbeide i. Fortell dem hvorfor akkurat du passer inn i bedriften, og hvilke behov bare du kan fylle. Et godt tips er å lese eldre stillingsutlysninger for å se hva slags kvalifikasjoner man har lett etter tidligere. 

Undersøk nettverket ditt

Du kan også spørre venner og bekjente i samme bransje til råds. En av dine bekjente kan kjenne til ledige stillinger i Bærum som du kan være aktuell for – du vet ikke før du spør. Bruk derfor nettverket aktivt. Det kan føre til jobbmuligheter du ikke visste at du hadde. 

Ser du etter ledige stillinger i Bærum? Ta kontakt med oss i Businesspeople. Vi hjelper deg med å finne en stilling som oppfyller dine ønsker og behov.