Ledig stilling regnskap
Er du en regnskapsfører eller økonom som ser etter en ledig stilling i regnskap? Da kan det være vi i Businesspeople kan hjelpe deg.

Vi er et profesjonelt rekrutteringsbyrå som rekrutterer til stillinger som krever spesialkompetanse, høyere utdanning eller fagkompetanse. Vårt byrå består av ansatte med lang erfaring i bransjen, og sammen med vår bemanningsavdeling Vikarpartner er vi en totalleverandør av rekrutterings- og bemanningstjenester. 

Vi lyser stadig ut ledige stillinger innenfor regnskap og andre fagområder, og er derfor også på utkikk etter de beste kandidatene. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat, eller registrer din CV i vår jobbsøkerportal. Vi ønsker å høre fra deg!

Ledige stillinger innen regnskap

Du kan enkelt søke på stillinger på Businesspeople.no. Her kan du søke direkte på utlyste stillinger i regnskap, eller registrere CV-en din i vår jobbsøkerportal. Gjør du sistnevnte, vil vi ta kontakt med deg når vi får en kunde som har behov for å fylle ut en ledig stilling i regnskap. 

Her gjelder det å fylle ut så mye informasjon som nødvendig, slik at vi kan matche din erfaring, kompetanse og personlighet med det kunden ser etter. 

Les mer: Økonomiarbeider 

Slik fungerer rekrutteringsprosessen

Vi hjelper kunden med hele eller deler av prosessen, og vi utfører også intervju, caseoppgaver og personlighets- og evnetester dersom kunden har behov for dette. 

Kundens behov

Når vi setter i gang en rekrutteringsprosess, begynner prosessen som oftest med at en kunde kommer til oss med et behov for ekstra ressurser. Deretter går vi videre med alt fra jobbanalyse, avdekking av stillingskrav, stillingsutlysning, søknadsbehandling, vurdering og utvelgelse. 

Omfattende analyse

Etter at vi har kartlagt kundens behov, starter en omfattende jobbanalyse, hvor vi blant annet avdekker hvilke kvalifikasjoner stillingen krever. Her kartlegger vi hvilke oppgaver, ansvarsområder, kompetansekrav og egenskaper kandidaten bør ha. 

Utlysing av jobbstilling

Deretter kan vi utlyse eller søke i vårt profesjonelle nettverk for å finne kandidater som oppfyller kundens krav. Her kan vi blant annet ta kontakt med deg dersom vi ser at du tilfredsstiller kundens krav og behov. Dersom vi velger å lyse ut stillingen, følger en fase med søknadsbehandling. 

Intervjuprosess

Til slutt har vi funnet kandidater som tilfredsstiller kravene til den ledige stillingen i regnskap vi har satt sammen med kunden, vil vi utføre kartlegging av kandidater og intervju. Dette gjør vi ved å intervjue kandidatene, utføre ulike evne- eller personlighetstester, samt ha gruppeintervjuer eller caseoppgaver. 

Referansesjekk

Når vi da sitter igjen med et par kandidater, er det vanlig at vi foretar en referansesjekk for å få et bredere bilde av kandidaten eller for å bekrefte opplysninger. Hert tar vi kontakt med for eksempel tidligere arbeidsgivere eller andre oppgitte referanser. 

Ansettelse

Deretter følger ansettelsen, og etter en ansettelse følger vi opp både kandidat og kunde. Dette gjør vi for  å sørge for at forventninger til kandidat og kunde har blitt innfridd. 

Les mer: Headhunting

Finn ledig stilling i regnskap med Businesspeople

Ønsker du å finne en ledig stilling i regnskap gjennom et rekrutteringsbyrå?

Da kan du stole på oss. Vi i Businesspeople er her for deg som ønsker personlig service og rådgivning. Vi tilbyr rekruttering til stillinger på nivåer som leder, mellomleder og spesialister innen økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring, administrasjon, og HR og personal. Vi hjelper både kandidat og kunde med å finne løsninger som fører til trivsel på arbeidsplassen. 

Derfor har vi utviklet disse verdiene: 

  • Personlig
  • Entusiastisk
  • Profesjonell

Disse verdiene innebærer at vi er personlige og bryr oss om å bli godt kjent med alle involverte. Vi lytter og er alltid åpne, inkluderende og tillitsskapende. Vi er entusiastiske, engasjerte og positive, og vi har det alltid gøy på jobb. Som rekrutteringsbyrå er vi alltid profesjonelle, og viser alltid respekt og forståelse for hverandre, våre kunder og våre kandidater. I tillegg er vi kvalitetsbevisste, fremtidsrettede og faglig kompetente. 

Les mer: Regnskapsfører

Kontakt oss i dag

Vil du å vite mer om oss eller komme i kontakt med oss? 

Fyll ut vårt kontaktskjema, ring oss på telefon, send oss en mail eller besøk oss på et av våre kontorer i Oslo eller på Billingstad.  Les gjerne mer om oss her.

Finn en ledig stilling i regnskap hos oss. Vi ser frem til å høre fra deg!