Rekruttering regnskap
Businesspeople driver med rekruttering innen regnskap, og har et bredt og profesjonelt nettverk av dyktige kandidater.

Har det oppstått et bemanningsbehov i regnskapsavdelingen, eller eier du et regnskapsbyrå som skal utvides? Vi kan stå for hele eller deler av rekrutteringsprosessen, og fungerer som en rådgivende rekrutteringspartner.

Ta kontakt idag for en uforpliktende prat om rekruttering innen regnskap eller andre bransjer. 

Hva er egentlig rekruttering?

Har du behov for en ekstra medarbeider innenfor regnskap, kan vi bistå med rekruttering til den ledige stillingen. Dette innebærer blant annet at vi kan ta over hele ansettelsesprosessen, slik at du kan fokusere på bedriftens hovedoppgaver og samtidig ha en rekrutteringspartner du kan stole på.

Vi skreddersyr rekrutteringsløsningene slik at tjenestene våre er tilpasset din bedrifts behov, og sikrer at kandidaten møter eventuelle kompetansekrav. Men hvordan ser egentlig en vanlig rekrutteringsprosess ut?

Rekrutteringsprosessen

Når vi snakker om rekruttering innen regnskap, snakker vi om en tjeneste som dekker hele prosessen fra når et behov for tilførsel av kompetanse eller arbeidskraft oppstår, til selve ansettelsesprosessen. En rekrutteringsprosess starter som oftest med at en kunde tar kontakt med oss og gjør oss oppmerksom på hvilke behov de har. Dette kan blant annet være behov for spesialkompetanse, fylle ut en lederrolle eller bemanning av ekstra arbeidskraft på grunn av rask og uventet vekst. 

Dersom en kunde kontakter oss angående et spesifikt behov for rekruttering innen regnskap, kan vi ta over hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Som en del av dette kan vi bistå med jobbanalyse, behovsavklaring, avdekke hvilke krav stillingen har, søknadsbehandling, kartlegging, utvelgelse, vurdering og ansettelse. Hos oss vil kunden alltid være i trygge hender, og vi har alltid en åpen kommunikasjon. 

Selv om vi kan ta over hele ansettelsesprosessen fungerer vi likevel som en samarbeidspartner, og ønsker å bygge gode relasjoner til både kunde og kandidat før, under og etter ansettelsen. 

Hvordan rekrutterer vi kandidater innen regnskap?

Når vi søker etter den rette kandidaten til for eksempel et behov for rekruttering innen regnskap, foretar vi en kartlegging og vurdering av flere aktuelle kandidater. Dette gjør vi som oftest gjennom intervjuer, men om kunden ønsker det kan vi også utføre personlighets- og evnetester. Dette er for å avdekke spesifikke egenskaper og kompetanse som man vanligvis ikke får testet gjennom et tradisjonelt intervju.

Vi kan også gjennomføre caseoppgaver og gruppeintervjuer som en del av kartleggingen, til for eksempel stillinger der det er et større behov for teamorienterte kandidater. 

Les mer: Økonomiarbeider

Når vi sitter igjen med et knippe kandidater, er det vanlig at vi foretar referansesjekker. For å få et utfyllende bilde av kandidaten, kontakter vi tidligere arbeidsgivere eller andre oppgitte referanser som kan bekrefte de opplysninger som er blitt gitt. Etter utvelgelse og ansettelse foregår det en gjensidig vurdering mellom kandidat og kunde, for å sørge for at forventninger og krav blir innfridd. 

Les mer: Regnskapsfører

Businesspeople

Businesspeople er rekrutteringsbyrået for deg som ønsker personlig service og rådgivning. Vi er en del av bemanningsselskapet Vikarpartner, og vi tilbyr rekruttering innen regnskap og andre bransjer på nivåer som leder, mellomleder og spesialister.

Som rekrutteringsbyrå er vi alltid profesjonelle, og viser alltid respekt og forståelse for hverandre, våre kunder og våre kandidater. I tillegg er vi kvalitetsbevisste, fremtidsrettede og faglig kompetente. 

Vil du å vite mer om oss, eller komme i kontakt med oss angående rekruttering innen regnskap? Fyll ut vårt kontaktskjema, ring oss på telefon, send oss en mail eller besøk oss på et av våre kontorer i Oslo eller på Billingstad. 

Vi ser frem til å høre fra deg!