Rekrutteringsløsninger
Har din bedrift behov for nye rekrutteringsløsninger? Businesspeople skreddersyr rekrutteringsløsninger tilpasset din bedrifts behov og krav.

Vi fungerer som en rekrutterings- og bemanningspartner som bistår din bedrift gjennom hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Dette innebærer at vi blant annet kan utføre tester, intervjuer, utlysninger og være med på å ta endelige beslutninger. Vi er et erfarent rekrutteringsbyrå med ansatte som er servicerettet, personlige og som elsker det de gjør. 

Høres dette ut som noe for din bedrift? Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bistå din bedrift med effektive og tilpassede løsninger gjennom ansettelsesprosessen.

Mennesket bak CV-en

Har det dukket opp et plutselig behov for flere ressurser i bedriften? 

 Noen ganger vil det forekomme et behov for flere ansatte, men det er ikke alltid bedriften har tid eller ressurser til overs for å gjennomføre en ansettelsesprosess. Mange bedrifter opplever feilansettelser når de må forhaste seg gjennom prosessen, og ender dermed med å måtte gå gjennom en ny ansettelse som kan være både tids- og kostnadsbelastende. 

Ved å benytte profesjonelle rekrutteringsløsninger, kan bedriften fokusere på kjernevirksomheten. Hos Businesspeople har vi lang erfaring og fornøyde kunder. Vi skreddersyr rekrutteringsløsninger tilpasset din bedrifts behov og dine krav, og vi har et bredt nettverk av profesjonelle kandidater. Vi er også opptatt av mennesket bak CV-en, noe som innebærer at vi ønsker å finne en kandidat som ikke bare har det som trengs av kompetanse, men som også passer inn i bedriften. Slik sørger vi for at du får en motivert ansatt som ønsker å bli i bedriften lenge. 

Vi er opptatte av å skape gode relasjoner til både kunde og kandidat, og følger alltid opp fra begynnelse til slutt. 

Rekrutteringsprosessen

Vi kan bistå med hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Dette innebærer at vi kan tilby rekrutteringsløsninger for enten beslutningsprosessen eller evnetester, eller at vi kan ta over hele prosessen fra utlysning til beslutning. Vi er fleksible og løsningsorienterte, og sammen finner vi den beste rekrutteringsløsningen for din bedrift. 

Vi er et rekrutteringsbyrå som kan utføre intervju, caseoppgaver og personlighets- og evnetester dersom det skulle være behov for dette. Andre rekrutteringsløsninger vi tilbyr er:

Rekrutteringsløsninger

Vi kan bistå gjennom hele eller deler av rekrutteringsprosessen, og vi kan sammen skreddersy de beste løsningene for din bedrift. 

Delprosesser

Vi hjelper deg der det oppstår behov, uansett om det er kun deler av prosessen, testing eller sluttvurdering. 

Utleie av spesialister 

Det er ikke alltid man har behov for en fast ansatt, og her kan vi tilby utleie av spesialister til oppdrag og midlertidige stillinger. 

Management for hire

Vi har et bredt og profesjonelt nettverk og kan blant annet bidra med interimledere. Noen ganger er behovet for fagpersoner akutt, og det kan være vanskelig å finne noen som er tilpasningsdyktig og som i tillegg har den riktige kompetansen og erfaringen. I slike tilfeller kan vi bistå med interimledere. 

Search

Vi hjelper deg i søken etter en faglig dyktig kandidat med riktig faglig erfaring, og som passer inn i din bedrift. 

Våre rekrutteringsløsninger er fleksible, og vi vil alltid jobbe tett sammen for å finne de beste løsningene for din bedrift. 

Kontakt oss i dag for fleksible rekrutteringsløsninger

Har du behov for profesjonelle og fleksible rekrutteringsløsninger?

Vi i Businesspeople er dyktige og erfarne rekrutteringsrådgivere som har kompetansen og erfaringen som trengs for å finne aktuelle kandidater tilpasset dine behov og krav. Dette kan være bransje- og kompetansekrav, men også personlige krav som gjør at kandidaten passer godt inn i bedriften. Vi har et bredt nettverk av profesjonelle kandidater som er motiverte og klare for å jobbe. 

Vårt rekrutteringsbyrå har lang erfaring. Selv om avdelingen Businesspeople er relativt ny, så er vi en del av bemanningsbyrået Vikarpartner som har 30 års erfaring i bransjen. Sammen er vi en totalleverandør av bemannings- og rekrutteringstjenester. Vi opprettet Businesspeople som en ekstern del av byrået da vi så at behovet for spesialkompetanse til stillinger på et høyere nivå økte, og operer i dag denne delen av virksomheten under dette navnet. 

Les mer: Innleie og rekruttering

Businesspeople er et profesjonelt, men entusiastisk og personlig rekrutteringsbyrå i Oslo og omegn. Vi er selskapet for deg som verdsetter personlig service og rådgivning. 

La oss bistå din bedrift med profesjonelle rekrutteringsløsninger tilpasset din bedrifts behov. Ta kontakt i dag for en uforpliktende og hyggelig prat om rekruttering og om hvordan vi kan bistå deg og din bedrift!