Rekrutteringsselskaper Oslo
Et rekrutteringsselskap kan fungere som en profesjonell partner og rådgiver, og bistå din bedrift med hele eller deler av en ansettelsesprosess.

Har du ikke ressurser nok til å gjennomføre en slik prosess på egenhånd, kan et rekrutteringsbyrå være den beste løsningen for din bedrift. 

Businesspeople er et av flere rekrutteringsselskaper i Oslo. Våre ansatte har lang erfaring i rekrutteringsbransjen og kompetansen som skal til for å finne riktig kandidat til din bedrift. Vi har et profesjonelt og bredt nettverk av kandidater som er motiverte, faglig dyktige og klare for nye utfordringer. 

Har din bedrift behov for bemannings- og rekrutteringsløsninger? Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat.

Fleksible løsninger for din bedrift

Ser du etter rekrutteringsselskaper i Oslo?

Vi er et fleksibelt rekrutteringsselskap som tilbyr rekruttering innenfor fagområder som krever en viss type kompetanse. Vi tilbyr rekruttering innenfor bransjer som:

 • Lønn og regnskap
 • Økonomi
 • Salg og markedsføring
 • Administrasjon
 • HR og personal

Ved å la rekrutteringsselskaper bistå med din ansettelsesprosess vil du spare både tid og ressurser, og oppleve en rekrutteringsprosess med høyt fokus på å finne de riktige nøkkelpersonene til plutselige eller planlagte behov. 

Hos Businesspeople gjør vi dette gjennom en nøye og omfattende prosess kombinert med kompetanse og lang erfaring. Vi legger stor vekt på personlig service og rådgivning, og vi ønsker å finne kandidater som vil fungere bra i ditt arbeidsmiljø. Våre medarbeidere finner kandidater til både faste og midlertidige stillinger, med fokus på at den nyansatte skal bli i din bedrift så lenge som mulig. 

Vi ønsker å skape gode relasjoner til kunde og kandidat, og følger nøye opp både før, under og etter ansettelsen. 

Våre rekrutteringstjenester

Det kan være svært lønnsomt å benytte tjenester gjennom profesjonelle rekrutteringsselskaper i Oslo når du skal ut og søke etter nye medarbeidere. Slik vil du kunne holde fokuset på kjernevirksomheten, og la rekrutteringsselskapet ta seg av hele eller deler av rekrutteringsprosessen. 

Som ditt rekrutteringsselskap i Oslo, kan vi utføre diverse oppgaver som:

 • Utforming av annonser/stillingsutlysninger + publisering
 • Kandidat search
 • Svare på søknader
 • Testing (evne- og personlighetstester)
 • Innkallelse til intervju og gjennomføring av første og andregangsintervju (men vi fungerer som en partner, og involverer også deg i denne prosessen)
 • Headhunting

I mange tilfeller kan bedrifter som velger å ansette uten rekrutteringsselskaper i Oslo oppleve feilansettelser som følge av for lite tid til planlegging og gjennomføring. Lar du Businesspeople gjøre denne jobben for deg, vil du og din bedrift få mer tid til å holde fokus på bedriftens hovedoppgaver, i tillegg til å ha en partner som du kan stole på. 

Sammen kan vi skreddersy en rekrutteringsprosess tilpasset dine behov, og vi tar også ansvar for hele prosessen dersom det skulle være nødvendig. 

Les mer: Rekrutteringsbyrå

Businesspeople er en del av et erfarent rekrutteringsselskap

Ser du etter rekrutteringsselskaper i Oslo? Businesspeople er blant de beste, og består av dyktige og erfarne ansatte. 

Vi er en del av bemanningsselskapet Vikarpartner, og sammen er vi en totalleverandør innen bemanning og rekruttering. Vikarpartner har drevet med bemanning i mange år, og vi har derfor lang og solid erfaring som bevis på at vi er gode på det vi gjør. Vi tilbyr rekruttering og bemanning av stillinger på leder-, mellomleder- og spesialistnivå.

Les mer: Rekruttering

Vi er personlige og bryr oss om alle parter involvert. Vi lytter, er inkluderende og vi er alltid åpne. Uavhengig om du ser etter noen som kan fylle en midlertidig eller fast stilling, ønsker vi alltid å finne kandidater som passer inn i din bedrift på alle områder. Dette gjør vi gjennom grundig og nøye analyse, og ved å avdekke din bedrifts behov.

Har du behov for eller spørsmål om rekrutteringsselskaper i Oslo, kan du ta kontakt i dag for en uforpliktende prat. Vi ser frem til å høre fra deg!