CV på nett
Har du registrert CV-en din på nett? Enten du er arbeidsledig eller ser etter en ny jobb, kan dette være viktig for å nå ut til potensielle arbeidsgivere.

I dag starter mye med et enkelt internettsøk, og ved å være synlig vil du kunne nå ut til flere aktuelle stillinger. 

Registrerer du CV-en din hos Businesspeople, kan vi hjelpe deg med å finne din neste jobb. Vi rekrutterer innenfor bransjer som: 

  • Økonomi
  • Lønn/regnskap
  • Salg
  • Markedsføring
  • Administrasjon
  • HR/Personal

Høres dette ut som noe for deg? Les videre for å finne ut av hvem vi er, og hvordan du kan registrere din CV hos oss.

Bli synlig – registrer CV på nett hos oss

Det er ikke alltid like lett å finne jobb i dagens jobbmarked. For å finne den stillingen som passer for deg og dine behov, er det derfor viktig at du får CV-en din ut på nett, slik at potensielle arbeidsgivere finner deg.  

Businesspeople er alltid på utkikk etter gode kandidater som ønsker å være en del av et profesjonelt team. Dersom du mener du har det som skal til, og jobber innenfor en av de nevnte bransjene, kan det være at vi har en jobb som venter på akkurat deg. 

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat dersom du lurer på noe eller ønsker rådgivning. 

Hold deg oppdatert på ledige stillinger her

Registrer din CV på nett her

Derfor bør du registrere din CV hos oss

Dersom du ønsker å være en del av et profesjonelt team, er vi bemanningsselskapet for deg. Hos oss er det alltid kvalitet i alle ledd, og vi er en seriøs aktør i bemanningsbransjen. Vi er selskapet for deg som ønsker personlig service og rådgivning. Derfor er verdiene våre personlig, entusiastisk og profesjonell. 

I vårt bemanningsbyrå er vi personlige og bryr oss om å bli godt kjent med alle involvert. Vi lytter, og er alltid åpne, inkluderende og tillitskapende. Vi er entusiastiske, engasjerte og positive, og vi har det alltid gøy på jobb. Våre rådgivere er profesjonelle, og vi viser alltid respekt og forståelse for hverandre, våre kunder og våre kandidater. I tillegg er vi kvalitetsbevisste, fremtidsrettede og faglig kompetente. 

For våre bemannings- og rekrutteringskunder kan vi derfor forsikre om at vi alltid leverer kvalitet i våre prosesser.

Les mer om Revidert Arbeidsgiver her

Dette er Businesspeople

Businesspeople er en del av rekrutterings- og bemanningsselskapet Vikarpartner. Vi tilbyr rekruttering og bemanning av stillinger på nivåer som leder, mellomleder og spesialister innenfor de overnevnte bransjene. 

Vikarpartner har vært en totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989. Etter hvert som rekruttering og bemanning til stillinger på høyere nivå har blitt en viktig del av vårt arbeid, har vi derfor valgt å drifte denne delen av selskapet under Businesspeople. 

Vi er selskapet for deg som verdsetter personlig service og rådgivning, enten du ser etter ledige stillinger eller befinner deg i en rekrutteringsprosess. 

Ønsker du å vite mer eller komme i kontakt med oss? Ta kontakt gjennom vårt kontaktskjema, på telefon, på mail eller besøk oss på et av våre kontorer i Oslo eller på Billingstad. 

Les gjerne mer om oss her

Registrer din CV på nett hos oss – vi ønsker å høre fra deg!