HR rekruttering
Businesspeople er spesialister på HR-rekruttering, og hjelper din bedrift med å rekruttere aktuelle kandidater der din bedrift har behov for spesialkompetanse.

Vi verdsetter personlig service og rådgiving, og fungerer som din rekrutteringspartner. Dette innebærer at vi kan ta over hele eller deler av prosessen, og bistå din bedrift der behovene oppstår. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat om rekruttering, og hvordan vi sammen kan finne din neste ansatt.

En fleksibel rekrutteringspartner

Har det dukket opp et behov for en ny ansatt i HR-avdelingen? Enten behovet er akutt eller planlagt, kan vi i Businesspeople bistå deg i søknadsprosessen. Ved å benytte våre rekrutteringstjenester kan du spare både tid og ressurser, samt få en rekrutteringspartner du kan stole på.

Mange bedrifter opplever at feilansettelser koster dem mye – både fordi det koster å ha en ny ansatt på opplæring, men også fordi man må gjennom en ny ansettelsesrunde. Ved å benytte en rekrutteringspartner som Businesspeople, kan vi ta oss av hele prosessen samt sørge for at kandidaten passer inn i bedriften. Vi er opptatt av mennesket bak CV-en, noe som innebærer at vi blir kjent med både kandidat og bedrift under rekrutteringen.

Når vi tar over hele prosessen, vil vi:

 • Gjennomføre kandidatsøk
 • Kartlegge behov
 • Gjennomføre intervju og tester
 • Bistå i ansettelsesprosessen

Vi tilrettelegger rekrutteringsprosessen etter bedriftens behov, og bistår der det er ønskelig. Vi kan være med i hele eller deler av prosessen.

Våre tjenester

HR-avdelingen er en viktig del av bedriftens kjerne, og for mange bedrifter er det ekstra viktig å finne den rette kandidaten når det blir behov for å fylle en stilling her. Derfor vil det være lønnsomt for bedriften å benytte en rekrutteringspartner når det dukker opp et behov for HR-rekruttering.

Vi ser at bedrifter benytter seg av våre rekrutteringstjenester i både opp- og nedgangstider, og at den største fordelen er fleksibiliteten ved disse tjenestene. Vi ser også at mange midlertidige ansettelser ender opp med fast ansettelse, og at vikarene blir en viktig ressurs for bedriften.

Når vi bistår med HR-rekruttering, kan vi være behjelpelige med tjenester som:

 • HR-rekruttering
 • Være en del av delprosesser hvor det vil være behov for veiledning
 • Tester og intervjuer
 • Sluttvurdering
 • Kandidatsøk
 • Management for hire/executive search

Våre rådgivere er eksperter på HR-rekruttering, men også på rekruttering innenfor andre områder som krever spesialkompetanse. Vi finner kandidater til stillinger som:

 • HR og personal
 • Salg og markedsføring
 • Administrasjon
 • Lønn og regnskap
 • Økonomi

Kandidatene hos Businesspeople har gått gjennom en omfattende søknadsprosess før de blir ansatt. Vi sørger alltid for at kandidatene har den rette kompetansen, erfaringen og motivasjonen.

Fordeler med en rekrutteringspartner

Å få profesjonell rekrutteringsbistand i søken etter nye medarbeidere er ressursbesparende, og vil for mange bedrifter derfor være svært lønnsomt i lengden. Rekruttering kan være løsningen for deg som ønsker å finne en ansatt med de riktige faglige kunnskapene, som passer inn med resten av bedriften og som ønsker å være i stillingen lenge.

Rekruttering kan også være løsningen for deg som søker etter en midlertidig ansatt til et vikariat, eller en annen stilling som har dukket opp på grunn av et tidsbegrenset behov. 

Velger du oss som partner, vil du oppleve fordeler som: 

 • Fleksibilitet
 • Vi kan ta over hele HR-rekrutteringen, slik at din bedrift kan fokusere på andre ressurser knyttet til bedriftens kjernevirksomhet
 • Redusert risiko for feilansettelse
 • Få en kandidat som passer inn i bedriftens eksisterende arbeidsmiljø 
 • Personlig og rask service
 • Rådgivning og veiledning

En vellykket HR-rekruttering handler om å finne din neste faste ansatt. Dette bør være en person som ønsker å bli i bedriften en stund, som har ambisjoner og som ikke er redd for utfordringene bedriften byr på. For mange bedrifter kan det være viktig å finne en kandidat med de rette ferdighetene, men mange glemmer å se på kandidatens motivasjon og hvordan vedkommende passer inn i arbeidsmiljøet og med andre kollegaer. 

Prosessen

En typisk rekrutteringsprosess starter med at en kunde kommer til oss med et behov, for eksempel arbeidskraft på medarbeidernivå, spesialkompetanse eller rekruttering av en lederrolle. Prosessen kan omfatte alt fra jobbanalyse, avdekking av stillingskrav, stillingsutlysning, søknadsbehandling, vurdering og utvelgelse. Vi kan bistå i hele eller deler av prosessen, og kan også utføre intervju, caseoppgaver og personlighets- og evnetester dersom det skulle være behov for dette.

Etter at vi har funnet kandidater som egner seg til stillingen og kravene vi har satt sammen med kunden, utfører vi en kartlegging av kandidater og intervju. Dette gjør vi ved å intervjue kandidatene, utføre ulike evne- eller personlighetstester, samt ha gruppeintervjuer eller caseoppgaver.

Vi er sikre på at vi kan få til et langsiktig og godt samarbeid dersom vår kompetanse møter dine behov. Alle våre rådgivere har bred og solid kompetanse innenfor rekrutterings- og bemanningsbransjen, og en allsidig bakgrunn. Slik legger vi gode forutsetninger for å bistå deg i HR-rekrutteringen. Vi jobber tett som team, og bistår hverandre ved behov. Vi er også stolte av å ha mange fornøyde og faste kunder, både innenfor HR-rekruttering og andre områder.

Les mer: Rekrutteringsselskap

Kontakt oss i dag

Har du behov for bistand innen HR-rekruttering?

Hos Businesspeople er du i trygge hender. Vi er rekrutteringsbyrået for deg som ønsker en rekrutteringspartner som fungerer som en veileder, er gode på personlig service, og som setter gode kundeopplevelser og profesjonalitet i fokus.

Vi er en del av bemanningsbyrået Vikarpartner, og sammen har vi vært en totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989. Etter hvert som rekruttering og bemanning til stillinger på høyere nivå har blitt en viktig del av vårt arbeid, har vi valgt å drifte denne delen av selskapet under den nye avdelingen Businesspeople.

Vil du å vite mer om HR-rekruttering og om hvordan vi kan bistå? Ta kontakt med oss gjennom vårt kontaktskjema, på telefon, på mail eller besøk oss på et av våre kontorer i Oslo eller på Billingstad.