Rekrutteringsselskap
Ser du et behov for en ekstra medarbeider, men har ikke tid til å gjennomføre en søknadsprosess? Da kan et rekrutteringsselskap gjøre denne jobben for deg.

Et rekrutteringsselskap kan fungere som en profesjonell partner, støtte og rådgiver i en rekrutteringsprosess som ellers kan være ressurskrevende. 

Dette vet vi i Businesspeople alt om – vi har lang erfaring med bemanning og rekruttering til alle stillingsnivåer og til ulike fagområder. Velger du å bruke oss som din partner, kan vi hjelpe deg med hele eller deler av prosessen, eller fungere som en ekspert i en beslutningsprosess. Vi sørger alltid for å finne den kandidaten som passer for deg, og dette gjør vi gjennom omfattende analyse og research, i tillegg til at vi kan gjennomføre ulike evnetester ved behov. 

Les videre for å vite mer om hva et rekrutteringsselskap kan gjøre for deg!

Derfor bør du bruke et rekrutteringsselskap

Det kan være svært lønnsomt å la et profesjonelt rekrutteringsselskap gjøre jobben for deg når du skal ut og søke etter nye kollegaer. Slik vil du kunne holde fokuset på kjernevirksomheten, og la rekrutteringsselskapet ta seg av hele eller deler av prosessen.

Et rekrutteringsselskap kan utføre diverse oppgaver som:

  • Utforming av annonser/stillingsutlysninger + publisering
  • Kandidat search
  • Svare på søknader
  • Testing (evne- og personlighetstester)
  • Innkallelse til intervju og gjennomføring av første og andregangsintervju (men vi fungerer som en partner, og involverer også deg i denne prosessen). 

I mange tilfeller kan bedrifter som velger å gjennomføre søknadsprosessen selv, oppleve feilansettelser grunnet prioriteringer. Lar du Businesspeople gjøre denne jobben for deg, vil du og din bedrift få mer tid til å holde fokus på bedriftens hovedoppgaver, i tillegg til å ha en partner som du kan stole på. 

Sammen kan vi skreddersy en rekrutteringsprosess tilpasset dine behov, og vi tar også ansvar for hele prosessen dersom det skulle være nødvendig. 

Les mer: Rekrutteringsbyrå

Dette kan vi bistå med

Vi kan være en god løsning for deg som ønsker en ressursbesparende søknadsprosess når behovet for en ny ansatt i bedriften plutselig dukker opp. Vi har et unikt nettverk, og knytter kontakt med kandidater du vanligvis ikke ville ha fått kontakt med gjennom vanlig stillingsutlysning, i tillegg til at vi jobber gjennom analyse og research. Vi ønsker alltid å finne en kandidat som matcher ditt arbeidsmiljø og dine behov.

Vi kan fungere som rådgivere og være en del av delprosesser, tester og sluttvurdering, ta ansvar for hele rekrutterings- og bemanningsprosessen, utføre search, utleie av spesialister og management for hire. Vi bistår der det oppstår behov for ekspertise. Vi kommer også på besøk til din bedrift i forkant for å bli bedre kjent, og for å forstå bedre hvilke kandidater vi bør se etter. En ansatt bør ha faglig forståelse og egenskaper, men for trivselens skyld bør han/hun også være en match ellers i bedriften. Dette er muligens viktigst for å finne en ansatt som har et ønske om å bli lenge.

Når du velger å benytte et rekrutteringsselskap som Businesspeople, vil du få en trygghet, motta ekspertise og rådgivning, finne aktuelle kandidater du vanligvis ikke ville ha fått kontakt med gjennom vanlige stillingsutlysninger. Vi avdekker din bedrifts behov og preferanser for å finne de rette kandidatene. 

Som rekrutteringsselskap kan vi rekruttere til midlertidige og faste stillinger, og vår kjernekompetanse ligger på nivåer som leder-, mellomleder, og spesialiststillinger. Vi rekrutterer innenfor bransjer som økonomi og lønn, regnskap, administrasjon, salg og markedsføring og HR og personal. 

Les mer: Lederrekruttering

Vi består av et team med sertifiserte rådgivere som alltid legger stor vekt på personlig service og rådgivning. Vi følger alle våre kunder og kandidater opp tett, slik at vi kan sørge for en feilfri rekruttering. 

Rekrutteringsselskapet Businesspeople

Businesspeople er et seriøst rekrutteringsselskap og en erfaren aktør i rekrutterings- og bemanningsbransjen. Vi er rekrutteringsselskapet for deg som ønsker å samarbeide med en partner som gir deg personlig service og rådgivning. Våre verdier er personlig, profesjonell og entusiastisk. 

Les mer: Revidert Arbeidsgiver

Businesspeople er en del av bemanningsselskapet Vikarpartner. Vi tilbyr rekruttering og bemanning av stillinger på nivåer som leder, mellomleder og spesialister, og der behovet oppstår. Vikarpartner har vært en totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989. Etter hvert som rekruttering og bemanning til stillinger på høyere nivå har blitt en viktig del av vårt arbeid, har vi valgt å drifte denne delen av selskapet under Businesspeople. 

Kom i gang med rekrutteringen – ta kontakt med oss gjennom vårt kontaktskjema, på telefon, på mail eller besøk oss på et av våre kontorer i Oslo eller på Billingstad.