Lederrekruttering Oslo
Å ansette nøkkelpersoner krever ekstra fokus og bred kompetanse, og da kan det være nyttig å ha rekrutteringseksperter med på laget.

Lederrekruttering, også kalt headhunting eller executive search, er den viktigste rekrutteringen bedriften din gjør.

Leter du etter noen som kan hjelpe deg med lederrekruttering i Oslo? Ved å benytte deg av et rekrutteringsbyrå kan du sikre bedriften din en ansettelsesprosess av høy kvalitet. Businesspeople tilbyr bemanning og rekruttering til stillinger på leder-, mellomleder- og spesialistnivå.

Våre tjenester inkluderer:

 • Rekruttering
 • Delprosesser/testing/sluttvurdering
 • Search
 • Utleie av spesialister
 • Management for hire

Gjennom omfattende analyse, research og profesjonelle nettverk knytter vi kontakt med kandidater som ikke ville vært tilgjengelig ved annonsert rekruttering.

Grundig kartlegging av kandidater

For å sikre at man finner riktig kandidat til stillingen, er det helt avgjørende å kartlegge både potensielle kandidater og markedet. Ved å skaffe mest mulig informasjon om aktuelle kandidater minimerer man risikoen for feilansettelse – noe som er særlig viktig når det gjelder lederrekruttering.

En god oversikt over aktuelle kandidater sparer også tid og ressurser. Dersom det skulle dukke opp nye behov underveis, eller kandidater trekker seg underveis i prosessen, har man alltid en database å falle tilbake på. Businesspeople har gjennom sine 30 år på markedet opparbeidet seg et solid nettverk, og ikke minst gode research- og analysemodeller. Er du på jakt etter gode prosesser for lederrekruttering i Oslo, er vi med andre ord et godt valg.

Businesspeople.no er også stedet for deg som er på jakt etter ledige jobber. Gjennom vår jobbsøkerportal på nett kan du registrere CV-en dinog ta en titt på våre utlyste stillinger.

Utvelgelse

En ting er å finne frem til potensielle kandidater, en annen ting er å finne den rette kandidaten til akkurat din stilling. Når et utvalg gode kandidater er på plass, følger derfor en grundig utvelgelsesprosess.

Våre rådgivere har lang erfaring med rekruttering innen økonomi og regnskap. Med 30 års erfaring innen bemanning og rekruttering, kan vi rekruttering. For å kvalitetssikre kandidatene og finne den beste matchen med din bedrift, gjennomfører vi en rekke omfattende intervjuprosesser samt personlighets- og evnetester. Men også intervju med kunden og kartlegging av bedriften er viktig for å finne den optimale matchen.

Oppfølging og ansettelse

Tillit står i høysete når vi gjennomfører lederrekruttering i Oslo. Uansett stilling og behov, er målet vårt alltid å sørge for at både kandidat og bedrift blomstrer.

Businesspeople er derfor selskapet for deg som verdsetter personlig service og rådgivning. Vi har som mål å bli godt kjent med både kunde og kandidat slik at vi kan finne riktig person til stillingen. Derfor er våre rådgivere personlige, åpne, lyttende og inkluderende. Ikke minst er vi profesjonelle. Etter 30 år i bransjen, har vi opparbeidet en god blanding av faglig kompetanse, fremoverlenthet og ikke minst kvalitet.

Vi følger også opp både kunde og kandidat i tiden etter rekrutteringen. Slik kan vi være sikre på at prosessen har vært optimal for alle parter.

Høy kvalitet i alle ledd

Gjennom omfattende analyse, research og profesjonelle nettverk knytter vi kontakt med kandidater som ikke ville vært tilgjengelig ved annonsert lederrekruttering i Oslo. Flere av våre ansatte har dokumentert kompetanse i henhold til Det Norske Veritas’ standard for sertifisering av rekrutteringspersonell, noe som sikrer kvalitet i alle ledd.

Våre verdier er også med på å sikre deg en prosess av høy kvalitet:

 • Personlig
 • Entusiastisk
 • Profesjonell

Vi tilbyr personlighets- og evnetester levert av Cut-e, en tjeneste som også er godkjent av Det Norske Veritas. Gjennom ferdighetstester levert av xpectum kvalitetssikrer vi alle regnskapskandidater. Økonomi og regnskap er blant våre hovedfagområder.

Sist men ikke minst er vi godkjent Revidert Arbeidsgiver (RA), et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter i NHO. Dette betyr blant annet at man etterlever de forpliktelser man har etter arbeidsmiljøloven som en seriøs aktør i bransjen.

Dette er Businesspeople

Businesspeople tilbyr rekruttering og bemanning på leder-, mellomleder- og spesialistnivå. Sammen med Vikarpartner har vi vært en totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989. Våre rådgivere har lang erfaring med lederrekruttering i Oslo, og har særlig erfaring innen følgende fagområder:

 • Økonomi
 • Lønn og regnskap
 • Salg og markedsføring
 • Administrasjon
 • HR og personal

Gjennom omfattende analyse, research og profesjonelle nettverk knytter vi kontakt med kandidater som ikke ville vært tilgjengelig ved annonsert rekruttering. Dette sikrer deg en lederrekruttering i Oslo av høy kvalitet.

Vi er opptatt av å finne kandidater med rett kompetanse, men vi mener at personlighet veier tyngst. Ferdigheter kan opparbeides, mens kjemien må stemme fra starten av. Som en del av vår lederrekruttering, ønsker vi derfor å besøke dere for å bli bedre kjent med bedriften og arbeidsmiljøet.

Har du spørsmål til hvordan vi kan hjelpe deg med lederrekruttering i Oslo? Ta gjerne kontakt med oss, så vil en av våre rådgivere svare deg innen kort tid.