Ledige jobber
Ledige jobber på kontoret, men ansettelsesprosessen er både tid- og energikrevende? La Businesspeople gjøre jobben for deg.

Vi tilbyr rekruttering og bemanning av ledige jobber på nivåer som leder, mellomleder og spesialister innenfor bransjer og yrker som:

 • Økonomi
 • Lønn/regnskap
 • Salg
 • Markedsføring
 • Administrasjon
 • HR/Personal

Vi knytter kontakt med kandidater på utkikk etter ledige jobber, som vanligvis ikke er tilgjengelige gjennom annonsert rekruttering. Er du på utkikk etter ledige jobber kan vi også hjelpe deg med å finne din neste jobb. 

Høres dette ut som noe for deg og din bedrift? Følg med videre for å vite mer om hvilke tjenester vi tilbyr, hvordan ansettelsesprosessen foregår og hvordan vi kan komme i gang med å finne din neste ansatt. 

Dette kan vi hjelpe deg med

Vår kunnskap og kompetanse er din trygghet. Vi har en nøye og gjennomført ansettelsesprosess for våre kandidater på utkikk etter ledige jobber, og vi sørger alltid for at det er kvalitet i alle ledd. Er du i gang med en rekrutteringsprosess kan vi bistå på ulike nivåer. Dette er noe av det vi gjør:

 • Rekruttering: Vi er spesialister på rekruttering, og vi skreddersyr prosessen til ditt behov. 
 • Utleie av spesialister: Vi hjelper deg som har behov for en spesialist til et tidsbestemt oppdrag eller til en midlertidig stilling
 • Rekrutteringsassistanse: Har du behov for eksperthjelp? Vi kan bistå som ekspert i delprosesser, testing og sluttvurderinger. 
 • Search: Skal du ansette nye ledere eller andre fagfolk, vil det være behov for noen som er kvalifiserte til stillingen og som passer inn i bedriften din. Vi skaper kontakt med kandidater på utkikk etter ledige jobber som ofte ikke er tilgjengelige gjennom annonsert rekruttering. 
 • Management for hire: Noen ganger vil det dukke opp et behov der lederstillinger eller andre fagstillinger må fylles ut midlertidig. Gjelder dette din bedrift kan vi bistå med et stort nettverk av interimledere. Våre kandidater har bred kompetanse og erfaring, og har vist en stor grad av situasjonsbetinget tilpasningsevne. 

Hvordan ser rekrutteringsprosessen ut? 

En rekrutteringsprosess kan for mange bedrifter være ressurskrevende, og kanskje noe som er vanskelig å prioritere til tross for at behovet har oppstått. Her kan det være lønnsomt å involvere en rekrutteringspartner tidlig i prosessen, slik at bedriften får profesjonell bistand med alt fra annonsering, søknadsprosess, intervjuer, utvelgelse og ansettelse. Mange velger å la rekrutteringsbyråer ta seg av denne prosessen for å unngå feilansettelser. 

Velger du Businesspeople kan du overlate hele eller deler av rekrutteringsprosessen til en profesjonell partner. Vi bistår også med omfattende analyser og tester, som evnetester og personlighetstester. Vi finner rett kandidat tilpasset både stilling og bedrift. Dermed kan du trygt fokusere på bedriftens kjernevirksomhet, mens vi tar oss av resten. 

Er du selv på utkikk etter ledige jobber?

Passer du inn i vår beskrivelse av kandidater, kan det være vi har jobbmuligheter for deg som er på utkikk etter ledige jobber til faste stillinger og vikariat. Vi ansetter regnskapsførere, markedsførere, HR og personal samt andre stillinger innenfor økonomi, lønn/regnskap, salg, markedsføring, administrasjon og HR/Personal. 

Registrer deg i jobbsøkerportalen

Du kan søke etter ledige jobber gjennom vår jobbsøkerportal eller ta kontakt med oss direkte. Sammen kan vi finne en stilling der dine kvalifikasjoner og erfaringer vil matche kundens behov og krav. Dette gjør vi gjennom omfattende analyse og nøye vurderinger. Vi er opptatt av at både kunde og kandidat skal trives i jobbsammenheng, derfor er vi opptatt av mennesket bak CV-en. 

Vi ser ofte at i de situasjonene der kandidat og kunde trives, vil en midlertidig stilling ofte føre til en fast stilling etterhvert, dersom muligheten byr seg.

Vi kontakter deg når vi finner en match

Når du registrerer CV-en sin i vår jobbsøkerportal, vil vi ta kontakt så fort vi får en forespørsel fra en kunde der dine kvalifikasjoner og erfaringer matcher kundens behov. Her gjelder det derfor å fylle ut all nødvendig informasjon, slik at vi kan få et helhetlig bilde av deg som person. Det er nemlig ikke kun tidligere erfaring som avgjør, personlighet og personlige egenskaper kan være vel så viktige. Det er viktig at du passer inn i bedriftens kultur.

Er du vår neste kandidat? Se etter ledige jobber eller registrer CV-en din her

Hvorfor du bør velge Businesspeople 

Vi sørger alltid for at det er kvalitet i alle ledd, og vi er en seriøs aktør i bemanningsbransjen. Businesspeople er selskapet for deg som ønsker personlig service og rådgivning. Derfor er verdiene våre personlig, entusiastisk og profesjonell. 

Som rekrutteringsbyrå er vi personlige, og vi bryr oss om å bli godt kjent med alle involvert. Vi lytter og er alltid åpne, inkluderende og tillitskapende. 

Vi er entusiastiske, engasjerte og positive, og vi har det alltid gøy på jobb. Våre rådgivere er profesjonelle, og vi viser alltid respekt og forståelse for hverandre, våre kunder og våre kandidater. I tillegg er vi kvalitetsbevisste, fremtidsrettede og faglig kompetente. 

Vi sørger alltid for at du får den beste rådgivningen i din ansettelsesprosess. 

Hvem er vi?

Businesspeople er en del av rekrutterings- og bemanningsselskapet Vikarpartner. Vikarpartner har vært en totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989. Etter hvert som rekruttering og bemanning til stillinger på høyere nivå har blitt en viktig del av vårt arbeid, har vi derfor valgt å drifte denne delen av selskapet under Businesspeople. 

Kvalitet i alle ledd

De fleste av våre ansatte har dokumentert kompetanse i tråd med Det Norske Veritas’ standard for sertifisering av rekrutteringspersonell. Derfor kan vi forsikre deg om at vi alltid leverer kvalitet i våre prosesser. I tillegg tilbyr vi personlighetstester og evnetester.

Våre verdier

Businesspeople er et rekrutteringsselskap som vektlegger personlig rådgivning og oppfølging. Vi mener at personlig egnethet er vel så viktig som faglig kunnskap for en optimal match. Dette gjenspeiler seg i verdiene våre: 

 • Personlig 
 • Entusiastisk 
 • Profesjonell

Målet vårt er å skape langvarige relasjoner mellom kunde og kandidat. For å få til dette må finne en god match mellom kunde og kandidat. Vi sørger også for tett oppfølging av begge parter i etterkant av oppdraget, nettopp for å sikre et godt samarbeid. 

Kontakt oss i dag

Har du behov for en rekrutteringspartner, eller er du på utkikk etter en ny jobb? Vi kan hjelpe deg uansett! 

Businesspeople er selskapet for deg som verdsetter personlig service og rådgivning, enten du er på utkikk etter ledige jobber eller befinner deg i en rekrutteringsprosess. Ønsker du å vite mer om oss eller komme i kontakt med oss? Ta kontakt gjennom vårt kontaktskjema, på telefon, på mail eller besøk oss på et av våre kontorer i Oslo eller på Billingstad. 

Vi ser frem til å høre fra deg!