Økonomi jobb
Ser du etter en jobb innen økonomi? Søk jobb gjennom Businesspeople. Vi er et rekrutteringsbyrå med lang erfaring og et bredt nettverk i bransjen.

Vi ser stadig etter nye kandidater til våre kunder. Sammen kan vi finne en arbeidsplass som matcher dine behov, erfaringer og kompetanseområder. 

Høres dette ut som noe for deg? Finn ledige stillinger på våre nettsider eller ta kontakt med oss i dag for mer informasjon. 

Aktuelle jobber innenfor økonomi

Søk jobb innen økonomi gjennom Businesspeople. Vi hjelper våre kunder med å rekruttere aktuelle kandidater til midlertidige og faste stillinger, og ser derfor etter flere kvalifiserte kandidater. Har du erfaring fra eller utdanning innenfor ulike økonomiområder, kan vi hjelpe deg med å finne den rette stillingen for deg. 

Vi har rekruttert til jobber innenfor økonomi som:

 • Regnskap
 • HR og lønn
 • Budsjettering
 • Salg og markedsføring
 • Administrasjon 
 • Innkjøp 
 • Analyse
 • Prosjektleder
 • Økonomisk rådgiver 

Mulighetene er mange innenfor økonomi jobber. Ønsker du nye utfordringer samt ny tilførsel av kompetanse, kan det å søke gjennom et rekrutteringsbyrå være løsningen for deg. 

Fordeler med å søke gjennom Businesspeople

Ser du etter en ny jobb innenfor økonomi, kan vi i Businesspeople hjelpe deg med å finne en bedrift som matcher din kompetanse og dine behov. Å søke gjennom et rekrutteringsbyrå bidrar til at du raskere får erfaring og ny kompetansetilførsel. 

Et rekrutteringsbyrå gir deg også fordeler som rådgivning og veiledning, en variert hverdag, erfaring og nye utfordringer. 

Vi ønsker at kunde og kandidat skal gå godt sammen, både miljømessig men også kompetansemessig. Vi har et mål om at kandidatene våre skal trives hos kunden – vi tror nemlig at trivsel først og fremst er nøkkelen til suksess. Trives du på jobb vil du også være motivert til å lære mer samt gjennomføre arbeidsoppgavene etter beste evne. 

Når vi rekrutterer til midlertidige stillinger, ser vi ofte at et godt samarbeid og høy trivsel fører til faste ansettelser. 

Registrer din CV på nett

Ønsker du å være en del av vårt profesjonelle nettverk? Registrer din CV på nett i vår jobbsøkerportal eller søk direkte på ledige stillinger på våre nettsider. Sammen kan vi finne den rette økonomi jobben for deg. 

Les mer: Økonomimedarbeider

Slik fungerer rekrutteringsprosessen

Lurer du på hvordan et rekrutteringsbyrå jobber? 

Vi rekrutterer enten gjennom utlysning eller gjennom vår jobbsøkerportal. Når du registrerer din CV i vår jobbsøkerportal, blir du en del av vårt profesjonelle nettverk. Her er det viktig at du fyller ut korrekt og nødvendig informasjon, slik at vi kan matche din profil med kundens behov, ønsker og krav. 

1. Kundebehov

En rekrutteringsprosess starter som oftest ved at en kunde tar kontakt. Denne kunden kan ha behov for en eller flere nye ansatte, og kunden kan også ha visse krav til kompetanse og erfaring.

Vi kommer på besøk til kundene/bedriften i forkant for å avdekke hvilke personlige egenskaper vi bør se etter hos kandidaten. Slik sørger vi for at du som søker jobb gjennom oss også passer inn i bedriften du eventuelt skal jobbe for.

2. Kartlegging og vurdering av kandidater

For å møte kundens krav og ønsker, foretar vi en kartlegging og vurdering av flere aktuelle kandidater. Dette gjør vi som oftest gjennom intervjuer, men vi kan også gjennomføre personlighets- og/eller evnetester. 

Sistnevnte er for å avdekke spesifikke egenskaper og kompetanse som er vanskelig å avdekke gjennom et tradisjonelt intervju. Det kan også være aktuelt med caseoppgaver og gruppeintervjuer som en del av kartleggingen. Dette kan være nødvendig til for eksempel stillinger der teamorienterte egenskaper er grunnleggende. 

3. Intervju og referanser

Til slutt sitter vi igjen med 2-3 kandidater. Her er det vanlig at vi foretar referansesjekker for å få et utfyllende bilde av kandidatene. Etter dette tar vi en endelig beslutning, gjerne sammen med kunden. Når kandidaten har blitt ansatt, foretar vi en gjensidig vurdering mellom kandidat og kunde. 

Ønsker du å ta kontakt med oss direkte angående en jobb innen økonomi, kan du selvfølgelig gjøre dette også. Vi verdsetter personlig service og rådgivning, og du kan derfor alltid stole på at vi gjør vårt beste for at kunde og kandidat skal være fornøyd. 

Hvem er Businesspeople?

Businesspeople er rekrutteringsbyrået som er profesjonelle, men personlige. Vi er opptatt av mennesket bak CV-en, og jobber for at kandidat og kunde er en god match. Vi er en del av bemanningsselskapet Vikarpartner, og sammen har vi over 30 års erfaring. 

Etter at vi opplevde en økt etterspørsel etter spesialister og fagkompetanse, har vi valgt å drifte denne delen av bemannings- og rekrutteringsbyrået under Businesspeople. 

Som rekrutteringsbyrå er vi alltid profesjonelle, og viser alltid respekt og forståelse for hverandre, våre kunder og våre kandidater. I tillegg er vi kvalitetsbevisste, fremtidsrettede og faglig kompetente.

Tjenester 

I avdelingen Businesspeople tilbyr rekruttering innen:

 • Økonomi
 • Lønn
 • Administrasjon
 • Regnskap
 • Salg
 • Markedsføring
 • HR og personal 

Vårt fokusområde ligger i rekruttering på nivåer som leder, mellomleder og spesialister. Vi ønsker å komme i kontakt med kandidater som har spesialisert seg på sitt fagområde, og som har unik kompetanse og erfaring. Vi tilbyr også utleie av spesialister for de bedriftene som har behov for midlertidig kompetanse. Våre tjenester inkluderer:

 • Rekruttering
 • Management for hire
 • Testing
 • Utleie av spesialister
 • Search
 • Delprosesser
 • Sluttvurdering

Vi kan bistå kundene våre i hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Dette innebærer at vi kan være der fra vi lyser ut stillingen til kandidaten blir ansatt. Vi kan også bistå i deler av prosessen, for eksempel intervjuene, sluttvurderingen eller testing av aktuelle kandidater. 

Ser du etter en økonomi jobb har vi flere kunder som kan være potensielle arbeidsgivere for deg. Vi ønsker å komme i kontakt med kandidater med ulike kvalifikasjoner, kompetanseområder og erfaringer. 

Kontakt oss i dag

Vil du å vite mer om oss, eller komme i kontakt med oss angående en jobb innen økonomi? Fyll ut vårt kontaktskjema, ring oss på telefon, send oss en mail eller besøk oss på et av våre kontorer i Oslo eller på Billingstad. 

Vi ser frem til å høre fra deg. Vi har flere jobber innen økonomi!