Rekruttering Asker
Behøver du hjelp med rekruttering i Asker? Businesspeople er et profesjonelt rekrutteringsbyrå med lang erfaring i bemannings- og rekrutteringsbransjen.

Vi har et bredt nettverk av kandidater med kompetanse og spesialkompetanse innenfor ulike fagfelt. Våre medarbeidere bistår med rekruttering fra utlysning til ansettelse, og kan fungere som en samarbeidspartner i deler eller hele prosessen. 

Har du behov for rekruttering? Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Rekrutteringsprosessen

Ved å benytte deg av våre rekrutteringstjenester i Asker, får du en skreddersydd løsning tilpasset din bedrifts behov og krav. Businesspeople bistår fra begynnelse til slutt, eller der det forekommer et behov i ansettelsesprosessen. Vi fungerer som en rekrutteringspartner, noe som innebærer at vi lytter til bedriftens behov og rådgir eller tar over der det trengs.

Vi sørger for at kandidatene vi velger ut møter så mange av kompetansekravene som mulig, men holder også fokus på at kandidaten skal passe inn i ditt arbeidsmiljø. 

Les mer: Rekruttering

Når vi søker etter den rette kandidaten, foretar vi en kartlegging og vurdering av flere aktuelle kandidater. Dette gjør vi som oftest gjennom intervjuer, men om kunden ønsker det kan vi også utføre personlighets- og evnetester. Slike tester kan avdekke spesifikke egenskaper og kompetanse som man vanligvis ikke får testet gjennom et tradisjonelt intervju. Vi kan også gjennomføre caseoppgaver og gruppeintervjuer. 

Til slutt vil det være vanlig at vi foretar referansesjekker. For å få et utfyllende bilde av kandidaten, kontakter vi tidligere arbeidsgivere eller andre oppgitte referanser som kan bekrefte de opplysninger som er blitt gitt. Etter utvelgelsen og ansettelsen foregår det en gjensidig vurdering mellom kandidat og kunde for å sørge for at forventninger og krav blir innfridd. 

Les mer: Lederrekruttering

Rekruttering i Asker: Tjenester

Har du behov for rekruttering i Asker, kan vi være din profesjonelle rekrutteringspartner. Å være en rekrutteringspartner innebærer blant annet at en kunde kontakter oss angående et spesifikt rekrutteringsbehov. Dette kan være alt fra å fylle ut en midlertidig stilling til behov for en kandidat med spesialkompetanse. Hos Businesspeople har vi kandidater med kompetanse innenfor lønn og regnskap, økonomi, salg og markedsføring, HR og personal og administrasjon. 

Vi kan bistå i hele eller deler av prosessen, og kan blant annet bistå med oppgaver som:

  • Hele rekrutteringsprosessen
  • Delprosesser
  • Tester
  • Sluttvurderinger
  • Search
  • Management for hire
  • Lederrekruttering

Vi får kontakt med gode og aktuelle kandidater gjennom et stort opparbeidet nettverk, et resultat av 30 år med rekruttering i Asker og omegn. Kandidatene kan også registrere sin CV på nett gjennom vår egne jobbsøkerportal, hvor vi blant annet lyser ut ledige stillinger.

Businesspeople: Din profesjonelle rekrutteringspartner

Har du behov for hjelp med rekruttering i Asker? 

Businesspeople er rekrutteringsbyrået for deg som ønsker profesjonelt utførte tjenester, men som også ønsker personlig service og rådgivning. Vi er en del av bemanningsselskapet Vikarpartner, og vi tilbyr rekruttering i Asker og omegn på leder, mellomleder- og spesialistnivå.

Som rekrutteringsbyrå er vi alltid profesjonelle, og viser respekt og forståelse for hverandre, våre kunder og våre kandidater. I tillegg er vi kvalitetsbevisste, fremtidsrettede og faglig kompetente. Vil du å vite mer om oss? Fyll ut vårt kontaktskjema, ring oss på telefon, send oss en mail eller besøk oss på et av våre kontorer i Oslo eller på Billingstad. 

Vi ser frem til å høre fra deg!