Rekruttering økonomi
Har det dukket opp et behov for rekruttering innen økonomi i din bedrift?

Businesspeople er din lokale rekrutteringspartner i Asker, Bærum og Oslo, og har lang fartstid i bransjen. Vi er gode på rekruttering av stillinger som krever spesialkompetanse, og har et bredt nettverk av faglig dyktige kandidater. 

Har du behov for en ny ansatt i din økonomiavdeling, kan vi hjelpe deg med å finne en kandidat som både har faglig kompetanse og som passer inn i din bedrift. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bistå deg. 

Les mer: Ledige stillinger Bærum

Din rekrutteringspartner

Velger du å benytte våre rekrutteringstjenester, vil vi fungere som din eksterne partner. Dette betyr at vi lytter til dine behov og ønsker, og tilpasser tjenestene våre deretter. Vi vil være en veileder, og kan ta del i deler av prosessen. Vi tar også over hele prosessen om dette er ønskelig. 

Vi kan bistå med rekruttering i økonomi og har kandidater med kompetanse innenfor blant annet disse økonomiområdene:

 • Regnskap
 • Administrasjon
 • Salg
 • Budsjettering
 • Lønn og HR
 • Innkjøp
 • Økonom

Vi er også opptatt av mennesket bak CV-en og at kandidaten skal passe inn i din bedrift. Derfor kommer vi på besøk i forkant for å finne ut av hvilke personlighetstrekk kandidaten bør ha for å passe inn i bedriftens arbeidsmiljø. Trivsel er nøkkelen til suksess, og er viktig for å kunne få til et godt samarbeid. 

Rekruttering innen økonomi

Har du behov for hjelp med rekruttering innen økonomi, er Businesspeople en ekstern partner som gir deg personlig service og veiledning. Med vår lange erfaring, nettverk og brede kompetanse, er vi sikre på at vi kan få til et godt samarbeid. Vi gir oss ikke før du er fornøyd. 

Les mer: Økonomimedarbeider

Rekrutteringstjenester

Vi er gode på rekruttering til områder som økonomi, men også innenfor andre områder som krever spesialkompetanse. Har du behov for bemanningshjelp, kan vi bistå med tjenester som: 

 • Rekruttering: Vi kan bistå gjennom hele eller deler av rekrutteringsprosessen. 
 • Delprosesser, tester og sluttvurdering: Vi hjelper deg der det oppstår behov. Vi kan blant annet utføre spesialtilpassede personlighets- og kompetansetester, utføre intervju og gruppeintervju, samt ta del i sluttvurderingen. 
 • Utleie av spesialister: Det er ikke alltid man har behov for en fast ansatt, og her kan vi tilby utleie av spesialister til oppdrag og midlertidige stillinger. 
 • Management for hire: Vi har et stort nettverk, og kan bidra med lederrekruttering. Noen ganger kan behovet for fagpersoner være akutt, og det kan være vanskelig å finne noen med god tilpasningsevne og den riktige kompetansen og erfaringen. Her kan vi bistå med å finne en kandidat til en midlertidig lederstilling raskt.
 • Search: Vi hjelper deg med å finne en kandidat med riktig faglig kompetanse, og som passer inn i din bedrift. 

Å ta i bruk rekrutteringstjenester sparer bedriften for både tid og ressurser, samt reduserer risikoen for feilansettelser. Vi er opptatt av gode kundeopplevelser og tilbyr rådgivning der behovet oppstår. Vi kan ta ansvar for hele eller deler av prosessen. 

Les mer: Rekrutteringsbyrå 

Kontakt Businesspeople i dag

Har du behov for bistand med rekruttering til økonomi?

Businesspeople er byrået for deg som ønsker en rekrutteringspartner som fungerer som en veileder, som er flinke på personlig service og som setter fornøyde kunder og profesjonalitet i fokus. Våre rådgivere har lang erfaring og bred kompetanse innenfor rekrutteringsbransjen, og vet derfor hva som skal til for å finne de riktige kandidatene. Vi gir oss ikke før vi har funnet en match. 

Vil du å vite mer om økonomirekruttering, og om hvordan vi kan bistå deg med å finne din neste ansatt? Ta kontakt med oss i dag!