Rekrutteringsfirma Oslo
En rekrutteringsprosess kan være både tid- og energikrevende, og dersom behovet for en ekstra ressurs er akutt kan det være en god idé å involvere et rekrutteringsfirma.

Businesspeople er et rekrutteringsfirma i Oslo som tilbyr rekruttering og bemanning av stillinger på nivåer som leder, mellomleder og spesialistnivå.

Vil du vite mer om hvorfor et rekrutteringsfirma kan være nyttig i en ansettelsesprosess, og hva vi kan gjøre for deg, bør du lese videre.

Slik kan et rekrutteringsfirma være nyttig

Å finne en ny ansatt som både passer inn i bedriften og som har den faglige nødvendige kunnskapen kan være en krevende prosess. Derfor kan det være nyttig å kontakte et rekrutteringsfirma når et slikt behov oppstår.

Businesspeople er et rekrutteringsfirma i Oslo som knytter kontakt med kandidater du vanligvis ikke ville ha nådd gjennom annonsert rekruttering, og dette gjør vi gjennom omfattende analyse, research og profesjonelle nettverk.

Vi hjelper deg med å finne den rette kandidaten for din bedrift, enten du behøver noen midlertidig/for en tidsbestemt periode eller fast. Vi hjelper deg med hele eller deler av prosessen, og vi finner løsninger tilpasset din bedrifts behov.

Dette kan vi hjelpe deg med

Som et rekrutteringsfirma i Oslo vil vi fungere som din lokale rekrutteringspartner. Vi tilbyr tjenester som:

  • Rekruttering: Vi hjelper deg gjennom hele eller deler av rekrutteringsprosessen.
  • Delprosesser, tester og sluttvurdering: Vi hjelper deg der det oppstår behov. Det er ikke alltid like lett å vite om man velger riktig ansatt, og her kan vi bistå med eksperthjelp.
  • Search: Vi hjelper deg med å finne en kandidat med riktig faglig kompetanse, og som passer inn i din bedrift.
  • Management for hire: Vi har et stort nettverk og kan bidra med interimledere. Noen ganger kan behovet for fagpersoner være akutt, og det kan være vanskelig å finne noen med en god tilpasningsevne som også har den riktige kompetansen og erfaringen.
  • Utleie av spesialister: Det er ikke alltid man har behov for en fast ansatt, og her kan vi tilby utleie av spesialister til oppdrag og midlertidige stillinger.

Vi tilpasser rekrutteringsprosessen etter din bedrifts behov.

Rekrutteringsfirma for deg som er på utkikk etter jobb i Oslo

Businesspeople er alltid på utkikk etter gode kandidater som ønsker å være en del av et profesjonelt team. Høres dette ut som noe for din bedrift, kan det være at vi har en jobb som venter på akkurat deg.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat dersom du lurer på noe eller ønsker rådgivning.

Hold deg oppdatert på ledige stillinger her.

Businesspeople – ditt lokale rekrutteringsfirma i Oslo

Businesspeople er en seriøs aktør i bemanningsbransjen. Vi er selskapet for deg som ønsker personlig service og rådgivning, og verdiene våre er personlig, entusiastisk og profesjonell.

Vi er personlige og bryr oss om å bli godt kjent med alle involverte. Vi lytter og er alltid åpne, inkluderende og tillitskapende. Vi er entusiastiske, engasjerte og positive, og vi har det alltid gøy på jobb. Vi er alltid profesjonelle, og vi viser alltid respekt og forståelse for hverandre, våre kunder og våre kandidater. I tillegg er vi kvalitetsbevisste, fremtidsrettede og faglig kompetente.

Businesspeople er en del av bemanningsselskapet Vikarpartner. Vi tilbyr rekruttering og bemanning av stillinger på nivåer som leder, mellomleder og spesialister innenfor de overnevnte bransjene.

Vikarpartner har vært en totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989. Etter hvert som rekruttering og bemanning til stillinger på høyere nivå har blitt en viktig del av vårt arbeid, har vi valgt å drifte denne delen av selskapet under Businesspeople.

For våre bemannings- og rekrutteringskunder kan vi forsikre om at vi alltid leverer kvalitet i våre prosesser.

Les mer om Revidert Arbeidsgiver her.

Vil du å vite mer om oss eller komme i kontakt med oss? Ta kontakt med gjennom vårt kontaktskjema, på telefon, på mail eller besøk oss på et av våre kontorer i Oslo eller på Billingstad. Les gjerne mer om oss her.