Ledig jobb
Sitter du med spesialkompetanse eller utdanning på høyere nivå, og ser nå etter en ledig jobb? Businesspeople bistår deg med å finne en jobb etter dine behov.

Vi ser etter kandidater som passer inn på arbeidsplassen til de aktuelle kundene, og som har kompetansen, erfaringen og kunnskapen som gjør at stillingen blir utfylt etter beste evne.

Høres dette ut som noe for deg? Da kan det være vi har en ledig jobb til deg. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat, eller les videre for å lære mer om våre tjenester. 

Slik finner du en ledig jobb sammen med Businesspeople

Ser du etter en ledig jobb innenfor et spesialområde? Vi rekrutterer til bransjer som:

  • Økonomi
  • Lønn og regnskap
  • Salg og markedsføring
  • Administrasjon 
  • HR og personal

I disse bransjene ser vi at behovet for høyere utdanning og fagkompetanse øker. Vi hjelper kundene våre med å rekruttere til både faste og midlertidige stillinger, og har opplevd stor suksess med tidligere kandidater. Ser du etter en ledig jobb, er sjansene gode for at du kan finne en fast jobb gjennom vår rekruttering. 

Vi ønsker alltid å utvide vårt profesjonelle nettverk, og ser derfor etter nye kandidater som kan matche kundens behov og krav.

Registrer CV på nett

For å komme i gang med søken etter en ledig jobb sammen med oss, må du registrere din CV i vår jobbsøkerportal. Her må du registrere ny bruker. Fyll ut personalia og kompetanseområde. Videre kan du legge ved CV og andre dokumenter som bevis på hvilken kompetanse du sitter på. 

Legg gjerne ved mer enn de nødvendige kravene dersom du kan jobbe i flere bransjer eller sitter på ekstra kompetanse som kan være nyttig for kunden. Når du har registrert bruker og CV, vil vi ta kontakt med deg så fort det dukker opp noe relevant. 

Registrer CV gjennom vår felles innloggingsside, som vi deler med vår bemanningsavdeling Vikarpartner.

Les mer: CV på nett

Vi lyser ofte ut stillinger for kundene våre, og du kan også søke direkte på disse. Følg med på Businesspeople.no for å ikke gå glipp av ledige stillinger. 

Har du behov for hjelp og rådgivning? Du kan ta kontakt med oss for en uforpliktende prat dersom du skulle lure på noe angående jobbsøkingen. 

Tips til deg som ser etter ledig jobb

I tillegg til å registrere CV-en din i vår database, kan du også gjøre noen enkle grep på egenhånd for å finne den rette ledige jobben for deg. Du bør blant annet undersøke:

  • Nettverk
  • Informasjonen i stillingsannonsen
  • Referanser
  • Research

Undersøk nettverket

Skal du søke på en ledig jobb, gjelder det å undersøke nettverket ditt. Er det noen i din krets som kanskje kjenner kontaktpersonen eller andre i bedriften som utlyser en stilling? Få dem til å legge inn et godt ord for deg. Det gjelder også å undersøke informasjonen i stillingsannonsen, og svare best mulig i søknaden på det som blir spurt etter. 

Sjekk også at du har ordnet referanser, og legg dem gjerne ved. 

Tidligere referanser

Mange arbeidsgivere foretrekker å ikke spørre etter referanser. Dermed vil du ved å legge disse ved ha et forsprang på de søknadene som mangler dette. Og til slutt: Gjør grundig research. Hvorfor passer du inn i bedriften, og hva kan du ta med deg på et jobbintervju for å bevise at du har tilegnet deg kunnskap om bedriften? 

Alle disse punktene kan få akkurat deg og din CV til å bli lagt merke til. 

Les mer: Rekrutteringsbyrå

Finn en jobb sammen med Businesspeople

Ønsker du å finne en ledig jobb sammen med et profesjonelt rekrutteringsselskap? Da er du velkommen til å ta kontakt med Businesspeople. Sammen kan vi avdekke dine og bedriftens behov. Vi ønsker at både kandidat og kunde skal trives på arbeidsplassen, og rekrutterer til både faste og midlertidige stillinger. 

Vi er en del av rekrutterings- og bemanningsselskapet Vikarpartner, og sammen tilbyr vi en totalløsning av bemannings- og rekrutteringstjenester. 

Vikarpartner har vært en totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989. Etter hvert som rekruttering og bemanning til stillinger på høyere nivå har blitt en viktig del av vårt arbeid, har vi derfor valgt å drifte denne delen av selskapet under Businesspeople. 

Les mer: Rekrutteringsfirma Oslo

Kontakt oss i dag

Hos Businesspeople tilbyr vi rekruttering og bemanning av stillinger på nivåer som leder, mellomleder og spesialister innenfor de overnevnte bransjene. Sitter du på spesialkompetanse, utdanning og erfaring som våre kunder kan ha behov for? Da kan det være vi har en ledig jobb for deg. 

Vi er selskapet for deg som verdsetter personlig service og rådgivning, enten du ser etter ledige stillinger eller befinner deg i en rekrutteringsprosess. 

Ønsker du å vite mer eller komme i kontakt med oss? Ta kontakt gjennom vårt kontaktskjema, på telefon, på mail eller besøk oss på et av våre kontorer i Oslo eller på Billingstad.