Regnskap jobb
Er du på utkikk etter en jobb innen regnskap? Da kan det være vi i Businesspeople har en ledig stilling til deg.

Vi er et bemannings- og rekrutteringsbyrå som alltid ser etter nye aktuelle kandidater for kundene våre, og vi lyser stadig ut nye stillinger der vi søker regnskapsførere. 

Les videre for å lære mer om hvordan du kan få en jobb innen regnskap, og hvordan vi kan hjelpe deg. 

Regnskap og jobb – rekrutteringsprosessen 

Rekruttering dekker hele prosessen fra når et behov for tilførsel av kompetanse eller arbeidskraft oppstår, til selve ansettelsesprosessen. En rekrutteringsprosess starter med at en kunde tar kontakt og gjør rekrutteringsbyrået oppmerksom på hvilke behov de har. Dette kan blant annet være behov for spesialkompetanse, fylle ut en lederrolle, eller bemanning av ekstra arbeidskraft på grunn av rask vekst. 

Dersom en kunde kontakter oss angående et spesifikt behov, kan vi ta over hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Dette innebærer at vi kan utføre en jobbanalyse, behovsavklaring, avdekke hvilke krav stillingen har, søknadsbehandling, kartlegging, utvelgelse, vurdering og ansettelse. 

Kartlegging og vurdering

For å finne ut om akkurat du er den rette kandidaten til for eksempel en regnskapsjobb, foretar vi en kartlegging og vurdering av flere kandidater. Dette kan vi gjøre ved hjelp av ulike metoder, der den vanligste metoden er intervjuer. 

Dersom kunden ønsker det, kan vi også utføre personlighets- og evnetester. Dette er for å avdekke spesifikke egenskaper og kompetanse som man vanligvis ikke får testet gjennom et tradisjonelt intervju. Vi kan også gjennomføre caseoppgaver og gruppeintervjuer som en del av kartleggingen. 

Referansesjekk og utfyllende opplysninger

Når vi sitter igjen med noen få utvalgte kandidater både kunden og vi ønsker å gå videre med, er det vanlig at vi foretar referansesjekker. For å få et utfyllende bilde av kandidaten, kontakter vi tidligere arbeidsgivere eller andre oppgitte referanser som kan bekrefte de opplysninger som er blitt gitt. 

Etter utvelgelsen og ansettelsen foregår det en gjensidig vurdering mellom kandidat og kunde. Slik kan vi dobbeltsjekke at forventningene til den utvalgte kandidaten og stillingen har blitt innfridd.

Les mer: Regnskapsfører

Jobb med regnskap

I Businesspeople rekrutterer vi både gjennom utlysning og nettverk. Samtidig er vi stadig på søken etter flere gode kandidater, og dersom du vil jobbe med regnskap og ser etter en ny jobb kan det være at vi har en stilling som passer for deg. 

Du kan enkelt registrere din CV i vår jobbportal for å bli en del av vår database, sjekke ut ledige stillinger eller ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi sjekker alltid databasen for aktuelle kandidater når vi får inn nye ledige stillinger. Businesspeople lyser ofte ut nye og spennende stillinger, så her kan det være lurt å følge med jevnlig. 

Les mer: Økonomiarbeider

Vi har også en egen plattform for deg som jobbsøker. Når du registrerer din CV på nett hos oss, kan du følge med på dine søknader på “Min side”. Dersom vi kontakter deg i forbindelse med en ledig stilling, vil du bli tatt videre til intervjurunder hvor det blant annet kan bli utført ulike evne- og personlighetstester. Dette gjør vi for å sikre at kunden som utlyser en ledig stilling skal få en sikker match. 

Les mer: Ledige jobber

Dette er Businesspeople

Businesspeople er selskapet for deg som ønsker personlig service og rådgivning. Vi er en del av bemanningsselskapet Vikarpartner, og vi tilbyr rekruttering og bemanning av stillinger på nivåer som leder, mellomleder og spesialister. Vikarpartner har vært totalleverandør av bemanningsløsninger siden 1989. 

Totalleverandør av bemanning

Etter hvert som rekruttering og bemanning til stillinger på høyere nivå har blitt en viktig del av vårt arbeid, har vi valgt å drifte denne delen av selskapet under Businesspeople.

Hvorfor bør du velge oss dersom du ser etter et rekrutteringsbyrå? Fordi vi er kvalifiserte men samtidig personlige og bryr oss om å bli godt kjent med alle involverte. Vi lytter og er alltid åpne, inkluderende og tillitskapende. 

Vi er entusiastiske, engasjerte og positive, og vi har det alltid gøy på jobb. Som rekrutteringsbyrå er vi alltid profesjonelle, og viser alltid respekt og forståelse for hverandre, våre kunder og våre kandidater. I tillegg er vi kvalitetsbevisste, fremtidsrettede og faglig kompetente. 

Kontakt oss i dag

Vil du å vite mer om oss, eller komme i kontakt med oss? Ser du etter en jobb innen regnskap? 

Fyll ut vårt kontaktskjema, ring oss på telefon, send oss en mail eller besøk oss på et av våre kontorer i Oslo eller på Billingstad. 

Vi ser frem til å høre fra deg!