Populære søk

Rekruttering

Kompetanse vs. ansiennitet i nedbemanningsprosessen

Mange bedrifter som var nødt til å permittere ansatte under koronakrisen, har nå kommet til det skritt at nedbemanning er nødvendig. Når en bedrift har besluttet å nedbemanne, må det avgjøres hvilke ansatte som skal vurderes i en oppsigelsesprosess. 

Rekruttering regnskap

Businesspeople driver med rekruttering innen regnskap, og har et bredt og profesjonelt nettverk av dyktige kandidater.

Rekruttering Asker

Behøver du hjelp med rekruttering i Asker? Businesspeople er et profesjonelt rekrutteringsbyrå med lang erfaring i bemannings- og rekrutteringsbransjen.

Innleie og rekruttering

Vi tilbyr innleie og rekruttering innen områder som økonomi, lønn og regnskap, salg og markedsføring, administrasjon, HR og personal.

Rekrutteringsselskaper Oslo

Et rekrutteringsselskap kan fungere som en profesjonell partner og rådgiver, og bistå din bedrift med hele eller deler av en ansettelsesprosess.

Management for Hire

Businesspeople hjelper bedrifter med midlertidige ansettelser av ledere med en spesifikk kompetanse. Dette kalles ofte management for hire.

Rekrutteringsprosess

En vellykket rekrutteringsprosess handler om å finne gode matcher mellom kandidater og bedrifter, både når det gjelder faglige kvalifikasjoner og personlige egenskaper.

Rekrutteringsselskap

Ser du et behov for en ekstra medarbeider, men har ikke tid til å gjennomføre en søknadsprosess? Da kan et rekrutteringsselskap gjøre denne jobben for deg.

Rekruttering Oslo

Søker du etter nye ansatte, men syns søknadsprosessen kan være ressurskrevende? Businesspeople har lang erfaring innen rekruttering i Oslo.

Rekrutteringsbyrå Oslo

Businesspeople er et rekrutteringsbyrå i Oslo som garanterer resultater. Vi vektlegger personlig service og sørger for at du får rett kandidat til jobben.

Rekruttering

Rekruttering gir deg en ansatt med de riktige faglige kunnskapene, som passer inn med resten av bedriften og som vil være i stillingen lenge.

Lederrekruttering

Har din bedrift behov for lederrekruttering? La Businesspeople gjøre jobben for deg!

Rekrutteringsløsninger

Har din bedrift behov for nye rekrutteringsløsninger? Businesspeople skreddersyr rekrutteringsløsninger tilpasset din bedrifts behov og krav.

Rekrutteringsbyrå

Har du behov for å ansette nye medarbeidere, men har ikke tid til å gjennomføre en søknadsprosess? La en profesjonell partner gjøre jobben for deg!

HR rekruttering

Businesspeople er spesialister på HR-rekruttering, og hjelper din bedrift med å rekruttere aktuelle kandidater der din bedrift har behov for spesialkompetanse.

Rekrutteringsfirma Oslo

En rekrutteringsprosess kan være både tid- og energikrevende, og dersom behovet for en ekstra ressurs er akutt kan det være en god idé å involvere et rekrutteringsfirma.

Lederrekruttering Oslo

Å ansette nøkkelpersoner krever ekstra fokus og bred kompetanse, og da kan det være nyttig å ha rekrutteringseksperter med på laget.

Headhunting

Headhunting, eller executive search, er systematisk søk etter høyt kvalifiserte kandidater til lederstillinger. Oftest blir kandidatene kontaktet direkte, uten at stillingen utlyses.

Ledige stillinger

Ledige stillinger

Er du på utkikk etter ledige stillinger? Vi hjelper deg med å finne drømmejobben.

Ledige stillinger Oslo

Vi har mange ledige stillinger i Oslo akkurat nå. Businesspeople arbeider kontinuerlig med å utvide kandidatbasen med dyktige kandidater.

CV på nett

Har du registrert CV-en din på nett? Enten du er arbeidsledig eller ser etter en ny jobb, kan dette være viktig for å nå ut til potensielle arbeidsgivere.

Økonomi jobb

Ser du etter en jobb innen økonomi? Søk jobb gjennom Businesspeople. Vi er et rekrutteringsbyrå med lang erfaring og et bredt nettverk i bransjen.

Ledige stillinger Bærum

Er du ute etter ledige stillinger i Bærum? Akkurat nå har vi mange spennende muligheter for deg som ser etter arbeid. Meld deg inn i kandidatbasen vår i dag.

Registrere CV

Registrer CV-en din hos Businesspeople i dag. Vi hjelper deg på veien mot drømmejobben.

Ledige jobber Oslo

Ser du etter ledige jobber i Oslo? Businesspeople er et profesjonelt rekrutteringsbyrå som har et økende behov for å utvide nettverket vårt med kvalifiserte kandidater.

Ledig stilling regnskap

Er du en regnskapsfører eller økonom som ser etter en ledig stilling i regnskap? Da kan det være vi i Businesspeople kan hjelpe deg.

Ledig jobb

Sitter du med spesialkompetanse eller utdanning på høyere nivå, og ser nå etter en ledig jobb? Businesspeople bistår deg med å finne en jobb etter dine behov.

Regnskap jobb

Er du på utkikk etter en jobb innen regnskap? Da kan det være vi i Businesspeople har en ledig stilling til deg.

Ledige jobber

Ledige jobber på kontoret, men ansettelsesprosessen er både tid- og energikrevende? La Businesspeople gjøre jobben for deg.

Økonom

Økonom er en samlebetegnelse på mange ulike yrker, og de konkrete arbeidsoppgavene varierer derfor mye. Vi ser stadig etter nye kandidater.

Regnskapsfører

Som bedrift kan du holde fokus på kjernevirksomheten ved å la en regnskapsfører ta over en av bedriftens viktigste oppgaver.

Økonomimedarbeider

På jakt etter en økonomimedarbeider? Businesspeople er din lokale rekrutterer i Asker og Bærum, og har lang erfaring innen bemanning av økonomistillinger.